Σάββατο, 06 Νοέμβριος 2021 10:03

Παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις η "Μαύρη Θύελλα" (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις η "Μαύρη Θύελλα" (φωτό)

Λίγο πριν ριχτεί στη μάχη του πρωταθλήματος, η Καλαμάτα παρουσίασε τις νέες φανέλες, σε εκδήλωση που φιλοξενήθηκε χθες το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Horizon Blu.

Οι τρεις εμφανίσεις είναι η ασπρόμαυρη, η λευκή και η κόκκινη.
"Θα κοιτάξουμε να τιμήσουμε τη φανέλα, όπως της αξίζει. Η Καλαμάτα αρχίζει να βρίσκει σιγά, σιγά το χαμένο της παρελθόν. Μια ομάδα που έχει γράψει ιστορία. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε να επιτευχθεί ο στόχος", δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος στη χθεσινή παρουσίαση. Ο προπονητής της "Μαύρης Θύελλας" σχολιάζοντας την πρεμιέρα με την ΑΕΚ Β' τόνισε ότι: "Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και η πρεμιέρα πάντα κρύβει εκπλήξεις. Παρουσιαζόμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Δίπλα του στο πάνελ ο Γιώργος Ράλλης δήλωσε ότι: "Aνεβαίνουμε μετά από τόσα χρόνια σε αυτή την κατηγορία και έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους".Οσο για τις εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο, ο παράγοντας της Καλαμάτας εκτίμησε ότι: "Eίμαστε μέσα στο χρονοδιάγραμμα και πιστεύω ότι θα παίξουμε στο γήπεδό μας, αρκετά πριν τις γιορτές. Ενα- δύο παιχνίδια θα δώσουμε στη Μεσσήνη. Παράλληλα γίνονται εργασίες και στο βοηθητικό στα Παλιάμπελα και κάνουμε προπονήσεις αυτό το διάστημα στη Βαλύρα που έχει εξαιρετικό τάπητα"

Στο πάνελ βρέθηκε και η Ριαννή Ρουσσάκη, εκπρόσωπος της εταιρείας Volterra, η οποία θα είναι και φέτος ο μεγάλος χορηγός της '"Μαύρης Θύελλας". Τις φανέλες παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές Ανδρέας Τάτος, Δημήτρης Ταΐρης, Μπάμπης Παυλίδης, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Κώστας Καπούταγλης και Ανδρέας Τάτος.