Τετάρτη, 10 Νοέμβριος 2021 12:30

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πικρία για την ισοπαλία με Πάμισο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πικρία για την ισοπαλία με Πάμισο

Την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής είχε την Κυριακή ο Πανθουριακός, μιας και έμεινε στο 1-1 στο ντέρμπι με τον Πάμισο.

Ετσι στην κορυφή του α’ ομίλου εκτός από την ομάδα της Θουρίας και τους Νησιώτες, προστέθηκε και ο φιλόδοξος Απόλλωνας Καλαμάτας.
Στις τάξεις του Πανθουριακού κρατούν την αντίδραση που έβγαλαν ως ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως μένουν με την πικρία πως δεν πήραν το τρίποντο, αν και είχαν καλές ευκαιρίες στο δεύτερο 45λεπτο.

Καλόμαλος: "Θα μπορούσαμε να το γυρίσουμε"

“Ηταν ένα ντέρμπι που πήγε στη δύναμη, κάτι που περιμέναμε.
Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς και δεχθήκαμε ένα γκολ από τον Πάμισο σε καίριο χρονικά σημείο, χωρίς πάντως να πιεζόμαστε από τον αντίπαλο.
Στο δεύτερο μέρος όμως τα παιδιά έβγαλαν δύναμη, περιορίσαμε τον αντίπαλο, είχαμε καλές συνεργασίες και μέχρι το 75’ παίζαμε τον Πάμισο στο μισό γήπεδο.
Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, όχι όμως και να βάλουμε δεύτερο γκολ, αν και είχαμε αρκετές καθαρές ευκαιρίες.
Μας αφήνει μια πικρία το ισόπαλο αποτέλεσμα, γιατί βάσει εμφάνισης μπορούσαμε να το γυρίσουμε στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Αν βρισκόμαστε σε κάποιο σημείο μπροστά στο σκορ, θα ήταν εντελώς διαφορετικό παιχνίδι”, τονίζει στην “Ελευθερία” ο προπονητής του Πανθουριακού Γιώργος Καλόμαλος προσθέτοντας πως η ομάδα του είχε να δώσει παιχνίδι στο γήπεδο του Μεσσηνιακού σχεδόν ενάμιση μήνα (φιλικό με Διαβολίτσι).

“Πέντε ομάδες για δύο θέσεις”

Ο καλαματιανός προπονητής έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του και θεωρεί πως έχει ακόμη μεγάλα περιθώρια βελτίωσης: “Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και θέλουμε να ψηλώσουμε το ταβάνι αυτής της ομάδας.
Πρώτος μας στόχος είναι να περάσουμε στα πλέι οφ και ύστερα βλέπουμε...
Εκτιμώ πως υπάρχουν πέντε ομάδες στον όμιλο, εμείς, ο Πάμισος, η Μάνη, ο Απόλλωνας και η Ανάληψη που έχουν διαφορά ποιότητας από τις υπόλοιπες και αυτές θα παλέψουν για τις δυο πρώτες θέσεις.
Το πρωτάθλημα πάντως είναι μικρό και δύσκολα καλύπτεται μια γκέλα”.

Δύσκολη τριάδα αγώνων

Η ομάδα της Θουρίας έχει μπροστά της μια απαιτητική τριάδα αγώνων, αφού την Κυριακή υποδέχεται τον Απόλλωνα, ύστερα παίζει στη Μεσσήνη με τον Ολυμπιακό Ανάληψης και την 8η αγωνιστική παίζει εντός έδρας με την Α.Ε. Μάνης.
Στόχος φυσικά στο κυριακάτικο ματς με τον Απόλλωνα είναι η επιστροφή στις νίκες, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Πλήγμα με Ζαραφέτα

Το άσχημο είναι πως τραυματίστηκε σοβαρά ο Δημήτρης Ζαραφέτας την περασμένη εβδομάδα και θα απουσιάσει για δύο μήνες. Πρόκειται για έναν παίκτη που ποντάρει πολλά πάνω του η τεχνική ηγεσία, όμως θα πρέπει να μάθει να... ζει δίχως αυτόν αφού θα επιστρέψει από τον Ιανουάριο.
Ακόμη ανέτοιμος είναι ο Χότζα για την ομάδα της Θουρίας.