Τετάρτη, 10 Νοέμβριος 2021 18:14

Σκέφτεται και ΟΑΚΑ για προσωρινή έδρα ο ΠΑΟΚ!

Γράφτηκε από τον
Σκέφτεται και ΟΑΚΑ για προσωρινή έδρα ο ΠΑΟΚ!

Το ενδεχόμενο μετακόμισης ακόμα και στο ΟΑΚΑ για το διάστημα που θα κατασκευάζεται η νέα Τούμπα εξετάζει ο ΠΑΟΚ. Τα άλλα γήπεδα που τέθηκαν επί τάπητος ως υποψήφιες έδρες στη σχετική σύσκεψη.

Μια ακόμη σύσκεψη του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και των στελεχών της ΠΑΕ πραγματοποιήθηκε, σε συνέχεια της αναζήτησης της καλύτερης προοπτικής για την προσωρινή μετεγκατάσταση της ομάδας στο διάστημα ανέγερσης του νέου γηπέδου.
O Μάκης Γκαγκάτσης παρουσίασε έναν πίνακα με τα διαθέσιμα γήπεδα γύρω και κοντά στη Θεσσαλονίκη, με ανάλυση της σημερινής τους κατάστασης και των προοπτικών ανάπτυξής τους.
Για διάφορους λόγους απορρίφθηκαν οι λύσεις των γηπέδων της Βέροιας, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ιωαννίνων, Κατερίνης και Καλαμαριάς.
Παραμένουν ως επιλογές τα γήπεδα των Σερρών -με απαραίτητη αύξηση της χωρητικότητας- της Λάρισας, το Πανθεσσαλικό και το ΟΑΚΑ.

Για την στρατηγική απόφαση για το αν ο ΠΑΟΚ θα ενισχύσει με την παρουσία του τους δεσμούς του με τοπικές κοινωνίες που έχουν ήδη έντονο το «ασπρόμαυρο» στοιχείο, ή αν θα κάνει πιο έντονη την παρουσία του στην Αθήνα, θα ληφθεί υπόψιν και η γνώμη της ευρύτερης οικογένειας του ΠΑΟΚ, του κόσμου και του Α.Σ.
Παράλληλα δόθηκε η εντολή στην οικονομική διευθύντρια κ.Γκοντσαρόβα, στο πλαίσιο της σωστής προετοιμασίας, να προϋπολογίσει τα έξοδα που χρειάζονται να γίνουν σε κάθε ένα από τα υποψήφια γήπεδα, καθώς και τις υπόλοιπες οικονομικές παραμέτρους της προσωρινής μετεγκατάστασης.
Σε περίπτωση που προκριθεί η περίπτωση του ΟΑΚΑ, δόθηκε εντολή να βρεθεί και ένα προπονητικό κέντρο που θα μπορεί να χρησιμοποιεί η ομάδα στην Αθήνα.
Συμφωνήθηκε ότι η τελική απόφαση μετεγκατάστασης πρέπει να ληφθεί ως το τέλος του χρόνου, με δεδομένο πως μέσα σε περίπου 6 μήνες προεργασίας, η ομάδα θα πρέπει να μετεγκατασταθεί για 3 έως 4 χρόνια.

Παράλληλα ως τότε αναμένεται και το Προεδρικό Διάταγμα που θα πρέπει να ενσωματώνει όλες εκείνες τις τροποποιήσεις που κάνουν εφικτή την ανέγερση της Νέας Τούμπας.
Με αυτά τα δεδομένα και με τη συμμετοχή του Α.Σ. θα ληφθούν τότε οι οριστικές αποφάσεις για όλα τα ζητήματα.

Πηγή: www.sport-fm.gr