Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 15:36

Α’ ΤΟΠΙΚΗ Οι πέντε αήττητες ομάδες και οι τρεις που αγνοούν τη νίκη

Γράφτηκε από τον

Τρεις ομάδες συγκατοικούν με 10 βαθμούς στο ρετιρέ του 1ου ομίλου της Α’ τοπικής Μεσσηνίας, μετά από πέντε αγωνιστικές.

Ο Πάμισος, ο Πανθουριακός και ο Απόλλων Καλαμάτας. Συγκατοίκηση έχουμε και στον δεύτερο όμιλο. Ακρίτας Κορώνης και Εράνη, είναι οι δύο ομάδες που ισοβαθμούν επίσης με 10 βαθμούς στην πρώτη θέση.

Οι Φιλιατρινοί είναι και οι μόνοι που αγνοούν την ήττα στον εν λόγω όμιλο. Αντίθετα στον πρώτο όμιλο, τέσσερις ομάδες διατηρούν το αήττητο. Ο Πάμισος, ο Πανθουριακός, ο Ολυμπιακός Ανάληψης και η Ομόνοια.
Πάμισος και Πανθουριακός μετρούν από 3 νίκες και 1 ισοπαλία (στο πρόσφατο μεταξύ τους ντέρμπι), έχοντας κάνει και το ρεπό τους. Ο Ολυμπιακός Ανάληψης έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες (έχει κάνει και το ρεπό) και η Ομόνοια μία νίκη και 4 ισοπαλίες. Οσον αφορά την Εράνη σε τέσσερα παιχνίδια έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Στα αξιοσημείωτα ότι όλες οι ομάδες έχουν απώλειες βαθμών.
Στον αντίποδα, Εθνικός Μελιγαλά, Α.Ε. Αβίας και Σπερχογεία αγνοούν τη νίκη στον πρώτο όμιλο. Αβία και Σπερχογεία δεν έχουν μάλιστα ούτε βαθμό, μετρώντας 5 και 4 ήττες αντίστοιχα.
Ο Εθνικός έχει 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Την προσεχή αγωνιστική η ομάδα του Κάμπου θα υποδεχτεί τον Εθνικό. Εκτός από ντέρμπι ουραγών, το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής περιλαμβάνει και ντέρμπι κορυφής στον 1ο όμιλο, καθώς ο Πανθουριακός θα αναμετρηθεί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, ενώ ο Πάμισος θα παίξει στη Μεσσήνη με τον Ολυμπιακό Ανάληψης.
Στον δεύτερο όμιλο η Εράνη υποδέχεται τη Μεθώνη (τρίτη με 9 βαθμούς, μαζί με τον Τέλλο Αγρα), ενώ ο Ακρίτας Κορώνης έχει ρεπό.