Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 11:58

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φιλικό με Διαβολίτσι αντί για Ηλιούπολη

Γράφτηκε από τον

Φιλικό με το Διαβολίτσι θα δώσει το Σάββατο η Καλαμάτα και όχι με την Ηλιούπολη, όπως είχε ανακοινωθεί. Η “Μαύρη Θύελλα” θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΔ στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο της Βαλύρας.

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη ματαίωση του φιλικού αγώνα με την Ηλιούπολη στην Αθήνα. Αντί αυτού, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας το Σάββατο (13/11) στις 15.00 με το Διαβολίτσι στο γήπεδο της Βαλύρας”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της μεσσηνιακής ομάδας, που έχει ρεπό στην 2η αγωνιστική της Super League 2.
Ρεπό έχει και ο Α.Ο. Διαβολιτσίου στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής και έτσι είναι ευκαιρία να ανταμώσουν... φιλικά. Το ματς δεν γίνεται ούτε στην Καλαμάτα, ούτε στο Διαβολίτσι, γιατί και στα δύο γήπεδα πραγματοποιούνται εργασίες. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε η Καλαμάτα θα παίξει στη Μεσσήνη την επόμενη αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό Β’, ενώ ο ΑΟΔ χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο του Μελιγαλά.

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Τιμόθεος Τσελεπίδης

Αντίστροφα μετρά από χθες ο Τιμόθεος Τσελεπίδης για να επιστρέψει στη δράση. Ο αμυντικός της Καλαμάτας χειρουργήθηκε με επιτυχία στην Αθήνα, καθώς στο ματς με την ΑΕΚ Β’ υπέστη ρήξη μηνίσκου. Η μεσσηνιακή ΠΑΕ με ανακοίνωση της ευχήθηκε περαστικά στον Τσελεπίδη.
“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει οτι ο ποδοσφαιριστής μας Τιμόθεος Τσελεπίδης χειρουργήθηκε με επιτυχία στο Ιατρικό Κέντρο Αθήνας. Του αφαιρέθηκε ένα μικρό κομμάτι, από τη ρήξη μηνίσκου που έπαθε στον αγώνα με την ΑΕΚ Β' και ο εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε ένα μήνα. Τίμο περαστικά και γρήγορα υγιέστατος κοντά μας!, καταλήγει η ανακοίνωση.