Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 11:11

Η Καλαμάτα 4-1 το Διαβολίτσι σε φιλικό στη Βαλύρα (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Η Καλαμάτα 4-1 το Διαβολίτσι σε φιλικό στη Βαλύρα (φωτό)

Φιλικό ματς έδωσαν το Σάββατο στη Βαλύρα, Καλαμάτα και Διαβολίτσι, καθώς είχαν ρεπό σε Super League 2 και Γ' εθνική, αντίστοιχα.

Η "Μαύρη Θύελλα" επικράτησε με 4-1, πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Νίκος Αναστόπουλος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα εν όψει του ματς με τον Παναθηναϊκό Β'. Ευκαιρία για δοκιμές και για τον Μάρκο Στεφανίδη, με τον ΑΟΔ να προετοιμάζεται για ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναγρινιακό. Να σημειωθεί ότι ο αγώνας έγινε στη Βαλύρα, αφού το Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας και το γήπεδο "Καπετάν Βασίλης" έχουν κλείσει για επανασπορά.

Στα αξιοσημείωτα ότι ο Ντάνι Λουπάνο της "Μαύρης Θύελλας" αγωνίστηκε με το Διαβολίτσι. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα μέχρι το Γενάρη. Με αυτογκόλ μάλιστα του Λουπάνο (από προσπάθεια του Κόκκορη) η Καλαμάτα άνοιξε το σκορ στο 20', αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα, ένας πρώην ποδοσφαιριστής της "Μαύρης Θύελλας", ο Κώστας Ηλιόπουλος ισοφάρισε. Στο 35' ο Κόκκορης έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Καλαμάτα, που βρήκε άλλα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Λουκίνα. Η "Μαύρη Θύελλα" είχε καλύτερη απόδοση στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Λουκίνα σκοράρει στο 82' και στο 86'.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταϊρης, Μοζέρ, Τσαγκαλίδης, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Ματέους, Παυλίδης, Κόκκορης, Τάτος, Μαρκόφσκι. Στον πάγκο ήταν οι Καπούταγλης, Καραχάλιος, Λουκίνας, Νάνι, Φελίπε Σκεντεράι, Ασαμόα.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μαρσέλο, Ζόζεφ, Θώδης, Λουπάνο, Κρεμύδας, Στραβάκος, Δημητρίου, Τσιγαρίδης, Ηλιόπουλος, Γουερέ, Μουλιάτος. Στον πάγκο ήταν οι Βέλλης, Μιχαλόπουλος, Βλάχος, Τσουκαλάς.

Αναστόπουλος: "Θα πάμε καλά και στα επίσημα παιχνίδια"

Αισιόδοξος ότι η Καλαμάτα θα παρουσιάσει καλή εικόνα και στο πρωτάθλημα είναι ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο προπονητής της "Μαύρης Θύελλας" σχολιάζοντας το φιλικό του Σαββάτου είπε: "Ήταν ένα τεστ προετοιμασίας ενόψει των επόμενων επίσημων υποχρεώσεων μας. Θέλαμε να βρούμε ρυθμό και δοκιμάσαμε όλους τους παίκτες μας γιατί κανείς δεν περισσεύει στην ομάδα μας. Έχουμε παιχνίδια με εμβόλιμες αγωνιστικές, είμαστε σε καλή κατάσταση, βάλαμε 4 γκολ και πιστεύω ό,τι θα πάμε καλά και στα επίσημα παιχνίδια."