Πέμπτη, 31 Ιούλιος 2014 13:47

Πολλοί μνηστήρες για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον

 

Γράφει ο Παν. Φαντάκος

Με τη "Μαύρη Θύελλα" να είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Μεσσηνίας στις εθνικές κατηγορίες, είναι λογικό  στην Α' τοπική να υπάρχει συνωστισμός.

Οι περισσότερες παραδοσιακές δυνάμεις του νομού θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα που αναμένεται πιο ανταγωνιστικό από ποτέ. Ο πρωταθλητής Πάμισος θέλει να διατηρήσει τον τίτλο του και γι' αυτό ενισχύεται στη μεταγραφική περίοδο.  Υψηλές βλέψεις έχει και ο Τέλλος Αγρας, όπως επίσης και ο Τσικλητήρας Πύλου. Κυπαρισσία και Εράνη πάντα είναι υπολογίσιμα μεγέθη, ενώ ο Εθνικός Μελιγαλά μπορεί να διατηρεί χαμηλούς τόνους, αλλά έχει φιλοδοξίες.
Ο Μεσσηνιακός προέρχεται από τη Γ' εθνική, όμως αποδυναμώθηκε και οι ιθύνοντες δηλώνουν ότι δεν είναι πλέον αυτοσκοπός το πρωτάθλημα, αλλά δεν θέλουν να έχουν και… ρόλο κομπάρσου. Ο Απόλλωνας Καλαμάτας μετά την περσινή περιπέτεια  ενισχύεται αισθητά για να ανέβει και αυτός επίπεδο. Χωρίς να σημαίνει ότι οι υπόλοιπες ομάδες που δεν αναφέρουμε θα είναι… φτωχοί συγγενείς.
Εκτίμησή μας είναι ότι ο τίτλος στην Α' τοπική  θα έχει πολλούς μνηστήρες, άλλους φανερούς και… άλλους κρυφούς. Καμία ομάδα στην παρούσα φάση δεν θεωρείται αδιαφιλονίκητο φαβορί και αυτό προμηνύει παιχνίδια γεμάτα συγκινήσεις και ανατροπές.