Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 17:56

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 6-0: Επιβλητική νίκη με χατ τρικ του Αντωνόπουλου

Γράφτηκε από τον

Δεύτερη σερί νίκη και μάλιστα με ευρύ σκορ πέτυχε χθες η Κυπαρισσία...

Ο ΑΟΚ επικράτησε στο γήπεδο του του Απόλλωνα Πεταλιδίου με 6-0 και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για το συγκρότημα του Ηλία Φωτόπουλου που αρχίζει και βρίσκει τον καλό του εαυτό.
Από την άλλη η ομάδα του Πεταλιδίου υπέστη μια ήττα εντός προγράμματος και αυτό που κρατά είναι η εμφάνιση του α’ ημιχρόνου, μιας και το πρώτο γκολ του ΑΟΚ μπήκε λίγο πριν την ανάπαυλα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 22’ η κεφαλιά του Αντωνόπουλου αποκρούστηκε στη γραμμή από αμυντικούς.
Στο 40’ όμως ο Αντωνόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ (1-0).
Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, στο 44’ οι “κυανόλευκοι” πέτυχαν και δεύτερο γκολ “καθαρίζοντας” ουσιαστικά το ματς... Ο Ραυτόπουλος επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Κυπαρισσία είχε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά άργησε και πάλι να σκοράρει... Το έκανε στο 70’ με πλασέ του Παναγόπουλου ύστερα από πάσα του Κωνσταντόπουλου (3-0).
Στο 80’ ο Αντωνόπουλος έκανε την ασίστ και ο Παρασκευόπουλος με πλασέ έγραψε το 4-0.
Οι φιλοξενούμενοι τα είχαν ουσιαστικά παρατήσει και ο ΑΟΚ έβαλε στα τελευταία λεπτά άλλα δύο γκολ...
Στο 84’ ο Κωνσταντόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Αντωνόπουλος με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 και στο 89’ ο ίδιος παίκτης με ατομική ενέργεια και πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 6-0, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ τρικ.
Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν το φινάλε τραυματίστηκε σοβαρά ο παίκτης του Απόλλωνα Δημήτρης Γεωργιάδης και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Εκεί ύστερα από τις ακτινογραφίες που έκανε, φάνηκε πως έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα.
Διαιτητής ήταν ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Καραμπέτσο και Αγγελόπουλο.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Στεφανάκος, Παρασκευόπουλος, Μιτρόφ (80’ Ζαφείρης), Καπλάνης, Π. Μπουτσικάκης, Μαρκόπουλος (80’ Σπυρόπουλος), Σκοτζάι (70’ Ανδρουτσής), Κατσιώλης, Ραυτόπουλος (65’ Παναγόπουλος), Αντωνόπουλος, Χ. Μπουτσικάκης (46’ Κωνσταντόπουλος).
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Αργυρόπουλος, Θ. Αθανασόπουλος, Κ. Ψυχογιάννης (63’ Παναγόπουλος), Σεφεράσι, Πανταζόπουλος, Σταματελόπουλος, Ν. Ψυχογιάννης, Α. Αθανασόπουλος (25’ λ. τρ. Σαραντόπουλος), Σαμοθράκης, Θεριός (75’ Μπογκντάνι), Γεωργιάδης.