Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 18:54

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 0-1: Με νέο διπλό ανέβηκε στη 2η θέση

Γράφτηκε από τον

Με το φτωχό, αλλά πολύτιμο 1-0 ο Τέλλος Αγρας επικράτησε του Τσικλητήρα Πύλου χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Σουληναρίου.

Αυτή ήταν η 4η νίκη για την ομάδα των Γαργαλιάνων και δεύτερη μακριά από την έδρα του. Μια νίκη, η οποία σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα έφερε τους ερυθρόλευκους στη 2η θέση της βαθμολογίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές, ο οποίος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μοιραίος, ήταν ο Κώστας Λυμπερόπουλος. Ο 21χρονος επιθετικός που σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, έχασε άλλες τρεις καλές ευκαιρίες για να σκοράρει και να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη με μεγαλύτερο σκορ. Η μία ήταν στο α’ 45λεπτο και οι άλλες δύο στην επανάληψη, ενδιάμεσα από το γκολ που πέτυχε. Συγκεκριμένα στο 40’ σε σέντρα του Αν. Τσόπελα έκανε το πλασέ από τη μικρή περιοχή σχεδόν και έστειλε την μπάλα πάνω στο Σαρρή. Η δεύτερη ήταν στο 50’ όταν επιχείρησε να σκοράρει με σουτ από το ύψος του πέναλτι, όμως ο Σαρρής έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε σωτήρια. Η τελευταία ήταν στο 70’ όταν κατάφερε μέσα από την περιοχή να “κλέψει” τη μπάλα από αντίπαλο του και με ψηλοκρεμαστό πλασέ (λόμπα) προσπάθησε να νικήσει το Σαρρή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Ο Κώστας Λυμπερόπουλος το μοναδικό γκολ στο 55'

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 55’, ο Μπακάκης έκανε την κάθετη πάσα στον Κ. Λυμπερόπουλο και αυτός βγήκε μόνος απέναντι από τον Σαρρή και με εύστοχο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.
Καλή ευκαιρία για να σκοράρει, έχασε στις αρχές του β’ ημιχρόνου ο Λακριντής. Ηταν στο 47’ όταν βγήκε τετ-α-τετ με τον Σαρρή, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Ο Τσικλητήρας με νέο προπονητή στον πάγκο του, τον Χρήστο Οικονομίδη που ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας στις αρχές της εβδομάδας που πέρασε, αγωνίστηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς, έχοντας ως στόχο να διασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα προσπάθησε με αντεπιθέσεις να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν ήταν εύκολο. Σίγουρα η αποστολή του νέου προπονητή και των παικτών δεν θα είναι εύκολη και θα χρειαστεί όλοι να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Πανταζόπουλος, Καρδάσης, Ζίου, Κούβελας, Κοντογόνης, Ι. Κανάκης (77’ Καραγλάνης), Καραμπάτσος, Τσέρτος, Αλντο, Τσίρμπας (55’ Θ. Κανάκης).
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Καραχάλιος, Κυρ.Λυμπερόπουλος, Βελησσάρης, Αλεβίζος, Ηλιόπουλος, Χρόνης (46’ Μπακάκης), Δημόπουλος (46’ Λακριντής), Αν. Τσόπελας (75’ Σερέτης), Μπολούν (82’ Νικολόπουλος), Κ. Λυμπερόπουλος.