Δευτέρα, 22 Νοέμβριος 2021 18:43

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 3-0: Στην 5η θέση και αήττητη (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Την δεύτερη νίκη της πανηγύρισε χθες στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας" η Ομόνοια, επικρατώντας με 3-0 της Σπερχογείας που μετρά έξι ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και είναι η μόνη ομάδα στον 1ο όμιλο της Α' τοπικής που δεν έχει ακόμη βαθμό.

Αντίθετα η Ομόνοια είναι αήττητη στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει, με απολογισμό 2 νίκες και 4 ισοπαλίες. Μετά μάλιστα τη χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού Ανάληψης από τον Πανθουριακό, ανέβηκε με 10 βαθμούς στην 5η θέση και απέχει μόλις μια νίκη από Α.Ε. Μάνης, Απόλλωνα Καλαμάτας και Πάμισος, που μοιράζονται τη δεύτερη θέση.
Οι γηπεδούχοι έθεσαν τις βάσεις για τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν 2-0 χάρη σε γκολ του Γεωργόπουλου στο 23' και στο 32'.

Ο Μπαρσελό στο 54' διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Το ματς διαιτήτευσε ο Τσουλάκος με βοηθούς τους Χ. Μπουρίκα και Μπαρδή
ΟΜΟΝΟΙΑ: Σταυριανός, Κοστρίβας, Γαβράς, Τάφα, Γεωργόπουλος (74' Καρνούσκος), Μάλαμας, Μπούνας (69' Σταθακόπουλος), Δημητρίου, Μπαζάνης, Μπαρσελό (64' Κωστόπουλος), Τζανετάκος (74' Καραηλίας).
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Ζαφειρίου Τζεφερεμιναίος (37' Δημητρίου), Μ. Κακαλέτρης, Μαστροκάλος, Λένα, Σπύρος, Γουδέλης, Μάτσι (69' Κατσάκος) Π. Κακαλέτρης (56' Νταβός), Σώκαλης, Τσιμπούρης (69' Βέλμαχος).