Παρασκευή, 01 Αύγουστος 2014 22:52

Πήρε Σπυρόπουλο η Εράνη

Γράφτηκε από τον

Την τέταρτη μεταγραφή της πραγματοποίησε σήμερα η Εράνη που έκανε και πάλι δικό της τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο (φωτό αριστερά)… Πρόκειται για ένα "δικό της" παιδί, μιας και είναι Φιλιατρινός και ξεκίνησε να παίζει μπάλα στην Εράνη. Ο Σπυρόπουλος την περσινή σεζόν ήταν στην Α.Ε. Σπάρτης, χωρίς όμως να έχει πολλές συμμετοχές μιας και ήταν στρατευμένος.


Ακόμη βέβαια δεν έχει πάρει το δελτίο του από τη Λακωνική ομάδα, όμως όταν συμβεί αυτό τότε αυτόματα θα υπογράψει στους "πράσινους".
Ο Σπυρόπουλος είναι 23 χρονών μεσοεπιθετικός, παίζοντας τόσο στα άκρα όσο και στον άξονα. Στην Εράνη ήταν πρόπερσι, τη σεζόν 2012-2013 όταν συμμετείχε στη Δ' εθνική, ενώ έχει παίξει και παλιότερα στην Εράνη και πάλι στην ίδια κατηγορία.
Πρόκειται για ένα ποιοτικό παίκτη που θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου.
Αυτή ήταν η τέταρτη μεταγραφή μετά από τους Αγγελο Μπαστακό, Στέλιο Σπανό και Γιάννη Πετρόγιαννη.
Οι μεταγραφές βέβαια δεν έχουν τελειώσει για την Εράνη, μιας και υπάρχουν προχωρημένες επαφές με έναν Μεσσήνιο μεσοεπιθετικό που έχει παίξει στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, αλλά και σε μεγαλύτερες κατηγορίες και με έναν επιθετικό από άλλο νομό.
Στον αντίποδα αποχώρησε ο επιθετικός Θοδωρής Ασημακόπουλος (πήγε στη Σπερχογεία) που πέρυσι είχε λίγες συμμετοχές στην
Α' τοπική.
Τέλος, να θυμίσουμε πως η προετοιμασία της Φιλιατρινής ομάδας θα ξεκινήσει την Δευτέρα, όπου θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό στους ποδοσφαιριστές και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση.