Δευτέρα, 04 Αύγουστος 2014 12:48

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Εγινε χθες η πρώτη συνάντηση και σήμερα μπαίνει στο γήπεδο

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Εγινε χθες η πρώτη συνάντηση και σήμερα μπαίνει στο γήπεδο

Χθες το απόγευμα έγινε η γνωριμία και η πρώτη συνάντηση τεχνικού τιμ και ποδοσφαιριστών και σήμερα η Κυπαρισσία ξεκινά την προετοιμασία της εν όψει της νέας σεζόν στην Α' τοπική.


Χθες στο κλαμπ "Λιοτρίβι" στην παραλία Κυπαρισσίας μίλησε στους παίκτες ο νέος προπονητής Αλέξης Μαντζούνης και σήμερα τους περιμένει στο γήπεδο της Κυπαρισσίας για την πρώτη προπόνηση.
Αρχικά στις 6 το απόγευμα θα γίνει αγιασμός για να πάει καλά η ποδοσφαιρική χρονιά και μετά το μοίρασμα του αθλητικού υλικού,
οι παίκτες θα κάνουν την πρώτη προπόνηση στις 7 το απόγευμα.
Δεδομένη απουσία θα είναι αυτή του Ιλιε Μιτρόφ ο οποίος θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΑΟΚ πιθανότατα την Τετάρτη και θα έχει μαζί του ένα Βούλγαρο μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα δοκιμαστεί για λίγες ημέρες.
Επίσης προς τα τέλη της εβδομάδας οι ιθύνοντες των "κυανόλευκων" αναμένουν και τον Αντι Στρέπι με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία.
Η Κυπαρισσία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής αφού κράτησε όλους τους παίκτες του ρόστερ της εκτός από τον Μητρόπουλο, ενώ συνάμα ενισχύθηκε με τους Καρατζούλια, Μαργαρώνη και Παπαγεωργίου.