Πέμπτη, 02 Δεκέμβριος 2021 18:01

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 1-3 παράταση (1-1 κ.α): Χαμογέλασε στο φινάλε

Γράφτηκε από τον

 

Ο Ακρίτας προηγήθηκε στο 11’, αλλά ο Πάμισος ήταν αυτός που πήρε το εισιτήριο για τους “8” του Κυπέλλου Μεσσηνίας χθες στην Κορώνη.

Η ομάδα της Μεσσήνης έσωσε την παρτίδα, ισοφαρίζοντας στο 86’ και στην παράταση βρήκε δύο φορές το δρόμο για τα δίχτυα, νικώντας με 1-3.
Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με τον Φέστα στο 11’ και οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν στο 86’ με τον Κουλόπουλο.
Στο έξτρα ημίωρο ο Σεντεμέντες έγραψε στο 112’ το 1-2 και στο 119’ ο Υμεράσι με πέναλτι (που κέρδισε ο Δεμπεγιώτης) το 1-3. Ο σκόρερ αφιέρωσε το γκολ στον παππού του, που έφυγε χθες από τη ζωή.
Να σημειωθεί ακόμα ότι ο Τιμπλαλέξης τραυματίστηκε (ράμματα στο φρύδι) στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης και για λίγα λεπτά ο Πάμισος έπαιξε με 10 παίκτες. Τον αντικατέστησε ο Σεντεμέντες, που σκόραρε. Ακόμα την τεχνική καθοδήγηση του Ακρίτα είχαν οι Τζίμης Λιάκουρας και Δημήτρης Κουτσουμπός, καθώς απουσίαζε ο προπονητής Σπύρος Τσίκινης.
Το ματς διαιτήτευσε ο Καρβούνης με βοηθούς τους Κουρτέση και Σταυρόπουλο.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σακκάς, Κουτσουμπός, Φέστας, Σταμάτης, Παναγιωτόπουλος, Τσιμικλής, Μερκούρης, Μουτζουρης, Σταματόπουλος (105’ Σαρδέλης), Πέτσι (30’ λ.τρ. Τέντες, 50’ Σπανός), Κάνιστρας.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Λίβας, Κατσιβαρδέας, Σίνος, Υμεράσι, Λυμπερόπουλος (90’ Δήμος), Μωράκης, Μπορχάν (70’ Τιμπλαλέξης, 106’ Σεντεμέντες), Παπαδόπουλος, Τσουλάκος, Κουλόπουλος, Κανανάι (46’ Δεμπεγιώτης)