Δευτέρα, 06 Δεκέμβριος 2021 11:17

Φιλική νίκη στην Τρίπολη η "Μαύρη Θύελλα", 2-0 τον Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τους Ανδρέα Τάτο και Αριστείδη Κόκκορη, η Καλαμάτα νίκησε το Σάββατο με 2-0 τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη σε φιλικό ματς.

Η "Μαύρη Θύελλα" κάλυψε έτσι με αυτόν τον τρόπο το κενό στη Super League 2 με την αναβολή του αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη, που έχει "χτυπηθεί" από τον κορονοϊό. Το ματς στη Σπάρτη θα γίνει το νέο έτος, με πιθανότερη ημερομηνία την 19η Ιανουαρίου 2022.
Οσον αφορά το προχθεσινό φιλικό, έγινε σ' ένα βαρύ lλόγω της βροχής, αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Η Καλαμάτα, που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, σκόραρε και στα δύο ημίχρονα. Στο 9ο λεπτό ο Τάτος με ωραίο σουτ έκανε το 0-1 και στο 70' ο Κόκκορης, αφού έκλεψε την μπάλα και ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, σημείωσε με έξοχο πλασέ το 0-2.
Να σημειωθεί ότι ο Παναρκαδικός μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, αλλά είχε ρεπό αυτή την αγωνιστική και έτσι δέχτηκε την πρόταση της Καλαμάτας για φιλικό ματς. Η μεσσηνιακή ομάδα στρέφει πλέον την πρόσοχή της στον αγώνα με το Διαγόρα, το Σάββατο στη Μεσσήνη.
Ο Νίκος Αναστόπουλος σχολιάζοντας το φιλικό στην Τρίπολη είπε: "Ήταν ένα φιλικό τεστ σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Παίξαμε για να διατηρήσουμε το ρυθμό μας και ξεκινάμε την προετοιμασία μας τη Δευτέρα για τον αγώνα με το Διαγόρα. Προερχόμαστε από 2 νίκες και θέλουμε να διατηρήσουμε το σερί μας”,
Οι αρχικές 11άδες
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Μάνος, Λιακόπουλος, Λαζαρίδης, Κυριάζος, Νάνος, Πούτσι,, Κονδύλης, Πεκαρομάν, Καμπεράι, Κολιόπουλος, Μοσκάτο
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Καπούταγλης, Μοζέρ, Αναστασόπουλος, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Μαβινγκά, Σκεντεράι, Ματέους, Τάτος, Φελίπε, Λουκίνας.