Δευτέρα, 04 Αυγούστου 2014 22:57

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Με νεανικό ρόστερ στην Α' τοπική

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Με νεανικό ρόστερ στην Α' τοπική

Μόνο τα… χρώματα θα θυμίζουν τον περασινό Μεσσηνιακό της… Γ' εθνικής στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής Μεσσηνιακός.

Ο ιστορικός σύλλογος, που ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα προετοιμασία θα παρουσιαστεί με τελείως ανανεωμένο αγωνιστικό πρόσωπο, καθώς αποχώρησαν 12 ποδοσφαιριστές και μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο 3 μεταγραφές και τρεις επιστροφές δανικών παικτών. Με άλλα λόγια ο Μ.Γ.Σ. θα στηριχθεί στους πολλούς ταλαντούχους παίκτες που διαθέτει. Κάτι που δεν φοβίζει καθόλου τον Ελβιο Μάνα, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία στον πάγκο.
"Πιστεύω πολύ σ' αυτά τα παιδιά, έχουν φιλοδοξίες και θα πάμε καλά. Δεν λέμε ότι πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, ούτε ότι θα πέσουμε. Θέλουμε να φθάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται", είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο προπονητής του Μεσσηνιακού.
Νωρίτερα μιλώντας στους παίκτες τους ζήτησε να προσπαθήσουν να παίξουν σωστό και καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος θα γίνει το ταμείο. Ο κ. Μάνα ξεκαθάρισε ότι θα είναι αυστηρός σε θέματα πειθαρχίας και εξέφρασε την πίστη του στις ικανότητες των παικτών.
Μετά τα λόγια άρχισε και η δουλειά με την πρώτη προπόνηση να διεξάγεται στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος" υπό τις οδηγίες του Μάνα και του γυμναστή Γιώργου Κατσούλη.

Προτεραιότητα ο τερματοφύλακας

Ο Μεσσηνιακός έχει απιοκτήσει στη θερινή περίοδο τους Βαγγέλη Κουλόπουλο, Μιχάλη  Τζαβάρα και Δημήτρη Πανταζή, ενώ επέστρεψαν από δανεισμό οι Στάθης Αρβανίτης, Δημήτρης Μανωλόπουλος και Διονύσης Δημόπουλος.
Το βάρος πέφτει πλέον στην απόκτηση ενός έμπειρου γκολκίπερ, ενώ θα γίνουν και δύο προσθήκες στη μεσοεπιθετική γραμμή. Στον αντίποδα έχουν αποχωρήσει οι Σπύρος Δασκαλάκης, Βαγγέλης Κουρεντζής, Θωμάς Μπιμπίρης, Σταύρος Τσουλάκος, Μαούριο Βιτάλι, Αλέξανδρος Ταχματζίδης, Δήμος Νινιός, Κώστας Αργυρόπουλος, Κώστας Ζησιμάτος, Αγγελος Μπαστακός, Στέλιος Σπανός και Γιάννης Πετρόγιαννης.


Το ρόστερ

Μετά τις πολλές αλλαγές που έγιναν αυτό το καλοκαίρι στο ρόστερ του Μεσσηνιακού, το έμψυχο υλικό αποτελείται σήμερα από τους Κολοκούβαρο, Γαβρά, Σταματελόπουλο, Κουλουρά, Αρβανίτη, Μπιζίμη, Στ. Γαβρά, Μπεγέτη, Κουκούτση, Δ. Δημόπουλο, Κουρέα, Πουλάκο, Μερκούρη, Κούτρη, Τζαβάρα, Πανταζή, Μανωλόπουλο, Κουλόπουλο, Τζουλιάνο, Κ. Δημόπουλο και Τζανετάκη.