Τρίτη, 05 Αύγουστος 2014 19:29

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Στόχος η 5άδα και διάκριση στο κύπελλο

Γράφτηκε από τον

Είσοδος στην πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος και διάκριση στο κύπελλο Μεσσηνίας είναι οι στόχοι της Σπερχογείας για την καινούργια χρονιά.


Τα παραπάνω επισήμαναν μεταξύ άλλων σε δηλώσεις τους στα Μ.Μ.Ε. ο πρόεδρος Κώστας Χριστόπουλος και ο προπονητής Τάσος Χατζηαγγελής χθες λίγη ώρα πριν η ομάδα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο στο δημοτικό γήπεδο "Πέτρος Γεωργανάς".
Ο κ. Χριστόπουλος στις δηλώσεις του είπε: «Θέλουμε η ομάδα να συνεχίσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο, όπως κάνει κάθε χρόνο. Από εκεί και πέρα θα επιδιώξουμε να πλασαριστούμε στην 5άδα του πρωταθλήματος και να διακριθούμε στο κύπελλο».
Ο κ. Χατζηαγγελής δήλωσε: «Η περσινή χρονιά ήταν άσχημη για τη Σπερχογεία και αποτελεί μια κακή παρένθεση. Το έμψυχο δυναμικό φέτος είναι πιο δυνατό, πιο γεμάτο, αλλά αυτό πρέπει να το δείχνουμε με την παρουσία μας στο γήπεδο. Θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».
Χθες δεν έγινε αγιασμός, κάτι που θα γίνει μέσα σε ημερομηνία που θα επιλέξει η διοίκηση. Ετσι ο προπονητής Τάσος Χατζηαγγελής υπέβαλε τους ποδοσφαιριστές στην πρώτη προπόνηση της σεζόν.
Παρών στο γήπεδο ήταν σύσσωμη η διοίκηση της Σπερχογείας και από τους ποδοσφαιριστές ήταν οι Θεόδωρος Ασημακόπουλος, Διαμαντής Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Βασιλογιαννακόπουλος, Βασίλης Βασιλόπουλος, Παναγιώτης Γιακουμής, Γιάννης Γιακουμής, Θανάσης Γεωργαντάς, Γιώργος Δωδεκάτος, Ευθύμης Δωδεκάτος, Παναγιώτης Δικαίος, Θεμιστοκλής Καράμπελας, Γιάννης Καραχάλιος, Βασίλης Κουρέας, Μανώλης Μούστος, Σωτήρης Παυλέας, Μένης Παπανικολόπουλος, Βαγγέλης Τσούλος, Αντώνης Χριστόπουλος, Νίκος Κανελλόπουλος, Γιώργος Κουρέας.
Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Γιώργος Κουμούτσος, Μάκης Σωτηράκος, Πασχάλης Παντσιώτης, Χάρις Μουλαβασίλης, Χρίστος Χριστόπουλος, Χρήστος Ζουμπόπουλος.
Με την έναρξη των προπονήσεων η Σπερχογεία προχώρησε στο κλείσιμο των πρώτων φιλικών μέσα από τα οποία θα γίνει το μοντάρισμα της ομάδας. Συγκεκριμένα, το ερχόμενο Σάββατο 9 Αυγούστου η Σπερχογεία θα μεταβεί στο Δώριο για να αναμετρηθεί με την τοπική ομάδα. Το δεύτερο φιλικό είναι την Τετάρτη 13 Αυγούστου, όπου η Σπερχογεία θα υποδεχτεί τον Αίαντα.