Τετάρτη, 08 Δεκέμβριος 2021 11:00

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σκληρή ανακοίνωση για τη διαιτησία

Γράφτηκε από τον

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε χθες η διοίκηση του Τέλλου Αγρα για τη διαιτησία τόσο του τελευταίου αγώνα με το Καλό Νερό, όσο και συνολικά από την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς.

Να σημειωθεί πως στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής τραυματίστηκε σοβαρά ο ποδοσφαιριστής της Κώστας Δημόπουλος από σκληρό μαρκάρισμα αντιπάλου, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δίνει κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα. Στην ανακοίνωση η ομάδα των Γαργαλιάνων αναρωτιέται αν ενοχλεί που βρέθηκε να κάνει πρωταθλητισμό και θέτει ερωτήματα τόσο στην ηγεσία της ΕΠΣΜ όσο και σε εκείνης του ΣΔΠ Μεσσηνίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μήπως ενοχλεί που η ομάδα μας βρέθηκε να κάνει πρωταθλητισμό"

“Το Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού σωματείου, Α Ο. Τέλλος Αγρας Γαργαλιάνων, αναγκάζεται να προβεί στην παρακάτω ανακοίνωση - διαμαρτυρία:
Καταρχήν θέλουμε να ευχηθούμε στο ποδοσφαιριστή μας,
Κωνσταντίνο Δημόπουλο καλή επιτυχία για το χειρουργείο που θα υποβληθεί αύριο (σ.σ. σήμερα) το πρωί και ταχεία ανάρρωση.
Κύριοι της ΕΠΣ Μεσσηνίας και κύριοι του ΣΠΔ Μεσσηνίας, η ομάδα μας τη φετινή σεζόν και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει αξιοζήλευτη πορεία, με αποτέλεσμα, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, να βρίσκεται πρώτη στη βαθμολογία του δευτέρου ομίλου. Σας κάνουμε γνωστό ότι αυτό το έχει καταφέρει και κόντρα σε διαιτητικά λάθη σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.
Ποτέ όμως δε μπήκαμε στη διαδικασία και ούτε επιθυμία μας ήταν να βγάλουμε ανακοίνωση για να διαμαρτυρηθούμε, πιστεύοντας στο ανθρώπινο λάθος, θέλοντας να βοηθήσουμε στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Όμως στο προχθεσινό παιχνίδι το ποτήρι ξεχείλισε και όχι γιατί η ομάδα μας στερήθηκε δύο βαθμούς από μια κακή διαιτησία, αλλά γιατί τέθηκε σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα του ποδοσφαιριστή μας, με αποτέλεσμα το βαρύ κάταγμα που υπέστη από ένα δολοφονικό χτύπημα του αντιπάλου υπό την ανοχή του διαιτητή. Εάν η ομάδα μας ενοχλεί που βρέθηκε να κάνει πρωταθλητισμό, χωρίς να ήταν ο αρχικός της στόχος και δε πρέπει να βρίσκεται εκεί που είναι τώρα, απλά ενημερώστε μας να το ξέρουμε και εμείς, να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες στα πιο μικρά παιδιά, αλλά κυρίως να μην έχουμε άλλες τέτοιες απώλειες. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προπονητή μας για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια και τους ποδοσφαιριστές για τη συνέπεια και την αυταπάρνηση που δείχνουν.
Υ.Γ. Η ομάδα μας θα συνεχίσει τη προσπάθεια της και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα στο τέλος του πρωταθλήματος, το μόνο βέβαιο είναι ότι η συνείδηση μας θα είναι καθαρή. Απλώς ενημερώστε μας για το τι μέλλει γενέσθαι...”.