Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 14:14

Β’ ΤΟΠΙΚΗ: Εκτη σερί νίκη για τους Ερασιτέχνες Καλαμάτας, 3-1 τα Λέικα

Γράφτηκε από τον
Β’ ΤΟΠΙΚΗ: Εκτη σερί νίκη για τους Ερασιτέχνες Καλαμάτας, 3-1 τα Λέικα

Με σκόρερ τους Μουζάκη, Σάλα και Π. Σαούτη, οι Ερασιτέχνες Καλαμάτας νίκησαν την Τετάρτη με 3-1 εκτός έδρας τα Λέικα και οδηγούν την κούρσα στον 1ο όμιλο της Β’ τοπικής Μεσσηνίας.

Οι πιτσιρικάδες της “Μαύρης Θύελλας” έχουν το απόλυτο των βαθμών μετά από έξι αγωνιστικές και προβάδισμα δύο βαθμών από Κεραυνό και Αρι, που ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση. Οσον αφορά τα Λέικα μετρούν 10 βαθμούς και βρίσκονται στην 5η θέση.
Στο προχθεσινό ματς, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 10’ σε μακρινό σουτ του Γεωργίκου και οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 21’ με σουτ του Μουζάκη και αφού η μπάλα βρήκε και στο κάθετο δοκάρι.
Στο 29’ ο Μπουρίκας με ωραίο διαγώνιο σουτ έφερε το ματς στα ίσα, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σάλα (από πάσα του Παυλή) με τον ίδιο τρόπο έγραψε το 1-2. Στο 55’ ο Μούζος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 83’ έγινε το 1-3, ο Μουζάκης σούταρε ο Κάρλος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Π. Σαούτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, καθώς στο 85’ η κεφαλιά του Μουζάκη σταμάτησε στο δοκάρι.
Το ματς διαιτήτευσε ο Τσουλάκος με βοηθούς τους Βανικιώτη και Κουρτέση.
ΛΕΪΚΑ: Κάρλος, Ταβουλαρέας, Γεωργίκος, Σπηλιώτης (78’ Αλεξανδρόπουλος), Καννάς, Δασκαρόλης, Μπουρίκας, Δημητρίου, Τοντέρικα, Μπαλίγκο - Βρυώνης, Μανεσιώτης (85’ Σκουρτσίδης)
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τσιφτσής, Παπαγεωργακόπουλος, Σάλα (58’ Γιαννόπουλος), Στυλιανόπουλος, Παυλής, Ι. Σαούτης, Ρούπας (58’ Δρούγας), Παπαδόπουλος (58’ Μούζος), Μουζάκης, Σκοπέτος (70’ Σερπάνος), Π. Σαούτης (84’ Θεοφιλόπουλος)