Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 17:14

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4-2: Φουριόζα και στο δεύτερο γύρο

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4-2: Φουριόζα και στο δεύτερο γύρο

Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, η Α.Ε. Μάνης νίκησε χθες με 4-2 τον Απόλλωνα Καλαμάτας και παραμένει στο ρετιρέ του 1ου ομίλου της Α' τοπικής, έχοντας συγκάτοικο μόνο τον Πανθουριακό, καθώς ο Πάμισος άφησε το Σάββατο δύο βαθμούς στο Μελιγαλά.

Αυτή ήταν η 7η σερί νίκη για την ΑΕΜ, που μπήκε φουριόζα και στο δεύτερο γύρο, παίρνοντας παράλληλα τη "ρεβάνς" για την ήττα με 2-0 στις 2 Οκτωβρίου από τον Απόλλωνα, που είναι και η μοναδική στο πρωτάθλημα.
Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλωνας γνώρισε την 3η ήττα στην Α' τοπική και με 16 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση και στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Αλεξανδρόπουλο.
Στο 22' ο Μπέρμπερη διπλασίασε τα τέρματα για τη Μάνη, που πέτυχε και τρίτο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Κλουβάτο στο 34'.
Ο Μανωλόπουλος μείωσε στο 75' σε 3-1, αλλά στο 87' ο Φετάχου, που είχε έρθει από τον πάγκο έκανε το 4-1.
Στο 89' ο Μανωλόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έκλεισε το σκορ (4-2).
Το ματς διαιτήτευσε ο Γκούμας, με βοηθούς τους Μπαρδή και Χ. Μπουρίκα.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Σταθάς, Χατζηπαναγιώτης, Πουλάκος, Γιαννής, Κλουβάτος, Τζανετέας, Μουστάκας (67' Γεωργίκος), Μπέρμπερη, Κοντός (67' Φετάχου) Αλεξανδρόπουλος, Χελάς (75' Μέτσο)
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Π. Γιακουμής, Μπούνας, Πουλουπάτης, Νικολόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρεντζής (53' Σεντεμέντες), Καραϊσκος, Καρύδης, Πανταζής (65' Κοντογόνης), Μανωλόπουλος, Ι. Γιακουμής.