Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 19:01

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ - ΜΕΘΩΝΗ 3-0: Σπουδαίο τρίποντο με χατ τρικ Καραχάλιου

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ - ΜΕΘΩΝΗ 3-0: Σπουδαίο τρίποντο με χατ τρικ Καραχάλιου

Σπουδαία νίκη με σκορ 3-0 πήρε το Σάββατο το Καλό Νερό απέναντι στη Μεθώνη στην πρεμιέρα του β’ γύρου στον 2ο όμιλο της Α’ τοπικής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το συγκρότημα του Τάκη Παναγόπουλου ήταν ο Ηρακλής Καραχάλιος που πέτυχε χατ τρικ, με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλα δύο στο δεύτερο.
Ετσι το Καλό Νερό έκανε αποφασιστικό βήμα παραμονής κόντρα σε μια ομάδα που έχουν κοινούς στόχους, ενώ υπερτερεί πλέον και σε πιθανή ισοβαθμία (είχε χάσει με 1-0 στη Μεθώνη).
Από την άλλη ο ΑΟΜ έμεινε μακριά από τη νίκη για πέμπτη αγωνιστική (4 ήττες και μια ισοπαλία) και έχει... κολλήσει στους 10 βαθμούς.
Πάντως προχθές η ομάδα του Βασίλη Κοσυφολόγου έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 6’ έκαναν το 1-0 με κεφαλιά του Καραχάλιου μετά από κόρνερ του Κουντάνη.
Στη συνέχεια ο ΑΟΜ είχε τρεις καλές στιγμές με δύο σουτ του Σαμπάνι στο 10’ και το 27’ που απέκρουσε ο Κυριακόπουλος, ενώ και το σουτ του Μπούρδου στο 19’ έδιωξε ο καλαματιανός γκολκίπερ.
Το Καλό Νερό απείλησε στο 33’ και το 37’ με τον Καραχάλιο, ενώ η Μεθώνη είχε ένα καλό σουτ με τον Σαμπάνι στο 44’ που έφυγε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο που διεξήχθη κάτω από έντονη βροχόπτωση και δυνατό αέρα δεν σημειώθηκαν αρκετές φάσεις.
Στο 73’ ο Κουντάνης εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Καραχάλιος με προβολή έγραψε το 2-0, ενώ το τρίτο γκολ σημειώθηκε στο 88’ μετά από ατομική ενέργεια του Βλαχόπουλου και πάσα στον Καραχάλιο που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Γ. Μιχαλόπουλο.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Κυριακόπουλος, Γκούσκος, Βλάμης, Περιβολάρης, Ντιόπ (80’ Καραβίτης), Αριδάς, Παπαδημητρίου, Βλαχόπουλος, Μαλισοβας (75’ Κυριακούλης), Κουντάνης, Καραχάλιος.
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Ζόμπολος, Μπίζος, Τσέλιος, Δασκαλάκης, Σαμπάνι, Κουτίβας (72’ Τρυφωνόπουλος), Μπούρδος (85’ Χρόνης), Τσάνε, Σούλα, Καγιανάς (65’ Παυλόγιαννης).