Τρίτη, 14 Δεκέμβριος 2021 12:51

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ομάδα των... ανατροπών!

Γράφτηκε από τον

Μετρ των ανατροπών τείνει να αναδειχθεί ο Τέλλος Αγρας που είναι η ευχάριστη έκπληξη στην Α’ τοπική τη φετινή σεζόν...

Οι “ερυθρόλευκοι” οδηγούν την κούρσα στον β’ όμιλο έχοντας μάλιστα διαφορά τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη θέση που βρίσκονται η Κυπαρισσία και η Εράνη.
Η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα πραγματοποίησε την Κυριακή την τρίτη φετινή ανατροπή στο σκορ και μάλιστα όλες απέναντι σε δυνατές ομάδες, με αισθητά μεγαλύτερο μπάτζετ.

Πως γύρισε τα ματς με Κορώνη, Εράνη και ΑΟΚ

Την Κυριακή η Κορώνη προηγήθηκε 0-1 στο 2’ με τον Σπανό, όμως ο Αγρας το γύρισε πριν το ημίχρονο με τους Χρόνη και Μπολούν, ενώ είχε και δοκάρι με τον Λυμπερόπουλο.
Στο δεύτερο μέρος έβαλε κι άλλο γκολ με τον Χρόνη και το μόνο που κατάφερε λίγο πριν το φινάλε η Κορώνη είναι να μειώσει στο τελικό 3-2.
Η πρώτη χρονικά ανατροπή είχε γίνει με την Κυπαρισσία, που είχε προηγηθεί στο σκορ με τον Παναγόπουλο στους Γαργαλιάνους... Ο Αγρας ισοφάρισε 1-1 με τον Τ. Τσόπελα και το ματς διακόπηκε λόγω έντονων καιρικών φαινομένων. Μετά από δέκα ημέρες συνεχίστηκε ο αγώνας από το 62’ που είχε διακοπεί, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν με τον Μπολούν και να παίρνουν τη νίκη με 2-1, απέναντι στο μεγάλο τους αντίπαλο.
Με την Εράνη στο έτερο Τριφυλιακό ντέρμπι το συγκρότημα του Δημήτρη Λίτσα γύρισε και πάλι το σκορ σε ένα ματς από τα καλύτερα της φετινής σεζόν...
Ο Αγρας άνοιξε το σκορ με τον Λυμπερόπουλο, με την Εράνη να παίρνει προβάδισμα με τέρματα από τους Α. Γεωργιόπουλο και Χρονόπουλο.
Η ομάδα των Γαργαλιάνων ισοφάρισε άμεσα σε 2-2 με αυτογκόλ και πήρε προηγήθηκε 3-2 με τέρμα του Λυμπερόπουλου. Η Φιλιατρινή ομάδα ισοφάρισε εκ νέου στο 88’ σε 3-3 με τον Σπυρόπουλο, όμως ο την τελευταία λέξη την είπε στο 93’ ο Κώστας Λυμπερόπουλος που σκόραρε εκ νέου, σημειώνοντας χατ τρικ και γράφοντας το τελικό 4-3!

Αφιερωμένη στο Δημόπουλο η νίκη με Κορώνη

Εν τω μεταξύ η διοίκηση του Τέλλου Αγρα εξέδωσε ανακοίνωσε χθες με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους για την υποστήριξη τους στο ματς με την Κορώνη και αφιερώνει αυτή τη νίκη στον άτυχο ποδοσφαιριστή της ομάδας Κώστα Δημόπουλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Το ΔΣ του ΑΟ Τέλλου Αγρα Γαργαλιάνων θέλει να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας που στο χθεσινό παιχνίδι και μέσα σε αθλητικά πλαίσια ήταν πραγματικά ο 13ος παίχτης της ομάδας μας. Επίσης θέλουμε να αφιερώσουμε αυτήν την επιτυχία στον ποδοσφαιριστή μας Κωνσταντίνο Δημόπουλο, που αναρρώνει πλέον και του ευχόμαστε γρήγορα μαζί μας.
Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας ότι τους χρειαζόμαστε δίπλα μας στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 15/12 με τον Πάμισο Μεσσήνης για το κύπελλο Μεσσηνίας και στις 19/12 με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας για το πρωτάθλημα”.