Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 14:29

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-1: Προβάδισμα πρόκρισης με πέναλτι του Αθανασόπουλου

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-1: Προβάδισμα πρόκρισης με πέναλτι του Αθανασόπουλου

 

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας έκανε ο Πανθουριακός, καθώς επικράτησε χθες στο γήπεδο του Ασπροχώματος με 1-0 του Απόλλωνα Καλαμάτας.

Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Βασίλης Αθανασόπουλος με πέναλτι στο 79, ’ που καταλογίστηκε σε χέρι του Κουρεντζή, ύστερα από κεφαλιά του Οδεμισιώτη.
Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες,. Στο 9’ το σουτ του Μιχαλέα πέρασε άουτ, ενώ στο 40’ ο Ι. Γιακουμής είδε τους αμυντικούς να σταματούν το σουτ που επιχείρησε. Στο 52’ ο Π. Γιιακουμής απέκρουσε το σουτ του Αθανασόπουλου, όπως και το ψηλοκρεμαστό σουτ του Ζαραφέτα στο 77’.
Δύο λεπτά αργότερα ο διαιτητής Σκόρδος έδειξε την άσπρη βούλα και ο Αθανασόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση, έγραψε το 0-1.
Ετσι ο Πανθουριακός θα έχει το προβάδισμα στην εντός έδρας ρεβάνς που θα γίνει τον Ιανουάριο.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Π. Γιακουμής, Μπούνας, Σεντεμέντες, Πανταζής, Αγγελόπουλος, Κουρεντζής (88’ Ζαϊμης), Κοντογόνης (46’ Καραϊσκος), Καρύδης, Πουλουπάτης, Μανωλόπουλος, Ι. Γιακουμής (83’ Τσουλάκος).
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κωνσταντακόπουλος, Καλογερόπουλος, Σταματελόπουλος, Οδεμισιώτης, Μπαστακός, Γιαννακόπουλος, Ράπτης (89’ Χότζα), Μιχαλέας (67’ Ζαραφέτας), Αθανασόπουλος (89’ Πουλάκος), Κουρούπης (85’ Τσίκας), Φαββατάς (67’ Αρβανίτης).