Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 15:21

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΟΥ 3-1: Ηττα από τον πρωτοπόρο με εχθρική διαιτησία

Γράφτηκε από τον
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΟΥ 3-1: Ηττα από τον πρωτοπόρο με εχθρική διαιτησία

Την τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής (όλες εκτός έδρας) γνώρισε χθες στη Λευκάδα από τον Τηλυκράτη, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου και υποχώρησε στην 7η θέση μ' ένα ματς λιγότερο.

Η μεσσηνιακή ομάδα ,εκτός από τον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου, είχε να αντιμετωπίσει και την εχθρική διαιτησία του Νίκου. Ο ρέφερι από την Αρτα και οι βοηθοί του Βατός και Μάνος, καθόρισαν με τις αποφάσεις του το αποτέλεσμα, καθώς στο πρώτο γκολ που προήλθε από κόρνερ δεν καταλογίστηκε οφσάιντ, ενώ το δεύτερο γκολ ήρθε με ανύπαρκτο πέναλτι στο τέλος του ημιχρόνου!
Η διοίκηση του ΑΟΔ εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση διαμαρτυρίας μετά τη λήξη του αγώνα, με τίτλο "Ντροπή και αίσχος". Οι άνθρωποι του Διαβολιτσίου κάνουν λόγο για αδικία και ζητούν σεβασμό και ισονομία.
Οσον αφορά το ματς, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες και έφθασαν στο τρίποντο που τους κρατά στο ρετιρέ, χωρίς μάλιστα συγκάτοικο.
Ο Ταΐρης στο 28' έκανε το 1-0 και στο 44' με πέναλτι, που είδε μόνο ο διαιτητής, ο Τόσκα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους. Ο Νικλητσιώτης στο 55' έκανε το 3-0 και το μόνο που κατάφερε ο Α.Ο, Διαβολιτσίου στη συνέχεια, ήταν να μειώσει με πέναλτι του Ηλιόπουλου (το κέρδισε ο Πιτσιλής) στο 65'.
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Μπλατσιώτης, Πανταζής, Καταγής, Παναγιωτόπουλος, Μπιμπιτσίλης, Τόσκα, Περιστέρης (77' Αζούδης), Ταΐρης (90' Aλωπούδης), Πετσίτης (90' Κολοβός), Νικλητσιώτης (75' Τσιότρας), Σιμόνι (90' Μπαγκαλιάνης)
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Mπεσσής, Πιτσιλής (72' Γκελγκέρια), Θώδης, Μπαλόπουλος, Καντούτσης (90' Τσουκαλάς), Πάγια, Στραβάκος, Τσιγαρίδης (59' Κρεμύδας), Μουλιάτος, Γουερέ, Ηλιόπουλος.

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Διαβολιτσίου

"Ντροπή και αίσχος!!!
Ο διαιτητής κ. Νίκου και η παρέα του επηρέασαν σήμερα το αποτέλεσμα του αγώνα της ομάδας μας, με τον Τηλυκράτη Λευκάδας!
Στο 45’μονο τα δικά του μάτια είδαν και μόνο η δίκη του φαντασία, επινόησε ανύπαρκτο πέναλτι στο αυτόβουλο πέσιμο του παίκτη του Τηλυκράτη!!!
Στο δε πρώτο γκολ της γηπεδούχου , που προήλθε από κόρνερ, προηγήθηκε πάνω από ένα μέτρο οφσάιντ , στο οποίο ο συνεργάτης του επόπτης έκλεισε τα μάτια !
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τα σφυρίγματα του μεροληπτούσαν υπέρ της αντιπάλου! Η αδικία εναντίον της ομάδας μας είναι καταφανής ! Αν δεν υπήρξε δόλος, τότε υπάρχει ανεπάρκεια …Ζητάμε και απαιτούμε ισονομία και σεβασμό στην ιστορία του σωματείου μας! Για όλα όσα αναφέρουμε τρανή απόδειξη αποτελεί το βίντεο του αγώνα !¨".