Τετάρτη, 22 Δεκέμβριος 2021 10:56

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Πάση θυσία νίκη το Διαβολίτσι με Αίαντα Γαστούνης για... καλές γιορτές

Γράφτηκε από τον

 

Επιστροφή στις νίκες αναζητά το Διαβολίτσι στο σημερινό ματς με τον Αίαντα Γαστούνης, το οποίο είναι το τελευταίο επίσημο για το 2021.

Ο ΑΟΔ θέλει να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Ηλειακή ομάδα για να ανέβει στο βαθμολογικό πίνακα και συνάμα να κάνει... ευχάριστες γιορτές.
Η αναμέτρηση που είναι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μελιγαλά.
Η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη προέρχεται από την ήττα στη Λευκάδα από τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη, ένα ματς στο οποίο έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Στην έδρα του όμως ο ΑΟΔ έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και θα τα δώσει όλα σήμερα για να πάρει την 4η νίκη και να προσπεράσει στη βαθμολογία τον Αίαντα Γαστούνης.
Η ομάδα της Γαστούνης με 16 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση, όμως την Κυριακή υπέστη ήττα σοκ στην έδρα της από τον ΠΑΟ Βάρδας στο Ηλειακό ντέρμπι.
Διαθέτει πάντως μια καλή ομάδα και θα πρέπει η Μεσσηνιακή ομάδα να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης για να την ρίξει στο... καναβάτσο και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2021.
Να θυμίσουμε πως το Διαβολίτσι έχει και ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον Εθνικό Σκουλικάδου που θα γίνει την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου.

Στεφανίδης: “Μόνο νίκη”

Ο προπονητής του ΑΟΔ Μάρκος Στεφανίδης δεν συζητά κάτι άλλο εκτός από τη νίκη στο σημερινό ματς: “Δεν μας επηρέασε η ήττα από τον Τηλυκράτη και είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Αίαντα Γαστούνης. Ενα ματς πολύ σημαντικό, κάτι που φαίνεται και αν κοιτάξει κανείς τη βαθμολογία.
Εμεις θέλουμε να κλείσουμε με καλό τρόπο το 2021. Παίζουμε με μια καλή ομάδα, όμως δεν υπάρχει για μας άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.
Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει το σκοπό της”, είπε στην “Ε” ο έμπειρος τεχνικός.
Τα προβλήματα πάντως δεν λείπουν από το Διαβολίτσι μιας και εκτός του εδώ και καιρό τραυματία Βέλλη, ενώ δύσκολα θα αγωνιστούν οι Μαρσέλο και Ζόζεφ. Επίσης ο Καντούτσης που τραυματίστηκε στη Λευκάδα θα... σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί και το μόνο θετικό είναι πως επιστρέφει ο Δημητρίου. Η τελευταία προπόνηση της ομάδας έγινε χθες στο γήπεδο του Μελιγαλά.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου

Τηλυκράτης Λευκάδας - Εθνικός Σκουλικάδου
Τσοπλάκος, Γαλανόπουλος, Βλαχοδήμος (Αιτ/νίας)
Α.Ο. Διαβολιτσίου - Αίας Γαστούνης
Τριανταφύλλου, Λυκομήτρος, Μαυροκορδόπουλος (Αργολίδας)
Παναχαϊκή – Παναγρινιακός
Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων), Αλεξοπούλου (Αν. Αττικής), Ξουρίδας (Χίου)
ΠΑΟ Βάρδας - Διαγόρας Βραχνέικων
Ρέκκας, Καραμπέτσος, Γκούμας (Μεσσηνίας), παρατηρητής: Στυλιαράς (Αιτ/νίας)
Αμβρακικός Λουτρού - Αναγέννηση Αρτας 0-3 α.α.
Αχέρων Καναλακίου - Ναυπακτιακός Αστέρας
Πετρόπουλος, Κουτσοχέρας, Σωτηρόπουλος (Αχαϊας).
Ρεπό: Παναιγιάλειος
* Ολα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ. εκτός από το Τηλυκράτης Λευκάδας - Εθνικός Σκουλικάδου που θα ξεκινήσει στη 1.30 μ.μ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 11 αγώνες)
1. Τηλυκράτης Λευκάδας 20-6 25
2. Παναχαϊκή 21-7 22
3.Αχέρων Καναλακίου 16-8 20
4. Διαγόρας Βραχνέικων 14-9 17
5. Αίας Γαστούνης 14-10 16
-. Ναυπακτιακός Αστέρας 14-9 16
7. Α.Ο. Διαβολιτσίου 17-14 14
8. Εθνικός Σκουλικάδου 10-12 13
9. Παναγρινιακός 6-8 12
10. ΠΑΟ Βάρδας 6-10 11
11. Αναγέννηση Άρτας 8-16 9
12. Παναιγιάλειος 9-15 8
Ο Αμβρακικός Λουτρού αποχώρησε από το πρωτάθλημα.
* Ενα ματς λιγότερο έχουν Διαβολίτσι και Εθνικός Σκουλικάδου.
* Το ρεπό τους δεν έχουν κάνει Εθνικός Σκουλικάδου και Παναιγιάλειος.