Παρασκευή, 08 Αύγουστος 2014 18:20

Εβγαλε διοίκηση ο Παναρκαδικός

Γράφτηκε από τον

 

Μέσα σε ένα θετικό κλίμα και με ομόφωνες αποφάσεις συγκροτήθηκε την περασμένη Τετάρτη σε Σώμα η νέα διοίκηση της ιστορικής ομάδας του Παναρκαδικού.

Πρόεδρος εξελέγη ο επιχειρηματίας Επαμεινώνδας Ψυχογιός, αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Μανδρώνης ( Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου ) γενικός γραμματέας του συλλόγου ανέλαβε ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός Νικόλαος Κοντογιάννης ( τέως Δντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας ) και ταμίας ο δικηγόρος Γιάννης Αγγελάκος ( ο οποίος παράλληλα είναι και ταμίας του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης ). Το νέο προεδρείο του Παναρκαδικού συμπληρώνουν οι επιχειρηματίες Κώστας Μανιάτης ( γενικός αρχηγός ), Θεόδωρος Κουτσανδρέας ( έφορος γηπέδου ) και Γιάννης Αποστολόπουλος ( μέλος διοίκησης ). Ο δημοσιογράφος Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ανέλαβε τον
τομέα των δημοσίων σχέσεων και της επικοινωνίας του Παναρκαδικού ενώ ο δικηγόρος Βασίλης Κωστόπουλος θα ασχοληθεί με την οργάνωση του διοικητικού τομέα της ομάδας από την θέση του βοηθού γραμματείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση της νέας διοίκησης του Παναρκαδικού τα τρία αναπληρωματικά μέλη, που εξελέγησαν στις πρόσφατες εκλογές, θα συμμετάσχουν κανονικά σε όλα τα συμβούλια σαν να είναι τακτικά μέλη αναλαμβάνοντας τις παρακάτω θέσεις: Θανάσης Σπίγκος ( βοηθός εφόρου γηπέδου - υπεύθυνος αθλητικών εγκαταστάσεων ), Χρήστος Κοκκάλας (βοηθός ταμία ) και Σάββας Σίδερης ( βοηθός επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων ). Η νέα διοίκηση του Παναρκαδικού καλεί για μια ακόμη φορά τους φιλάθλους της Τρίπολης να στηρίξουν την ομάδα στη δύσκολη πορεία που θα έχει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και τονίζει προς όλες τις πλευρές ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό για να παραμείνει η ιστορική ομάδα της Τρίπολης στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ