Παρασκευή, 24 Δεκέμβριος 2021 20:01

Ο Κλάδης νέος προπονητής του Εθνικού Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον
Ο Κλάδης νέος προπονητής του Εθνικού Μελιγαλά

Στο πρόσωπο του Κώστα Κλάδη βρήκαν οι διοικούντες του Εθνικού Μελιγαλά τον άνθρωπο που θα οδηγήσει την ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση του Εθνικού αφού έδωσε τα χέρια με τον έμπειρο τεχνικό στη συνέχεια προχώρησε στην ανακοίνωση του:
"Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο προπονητή Κώστα Κλάδη έως το τέλος της σεζόν.
Ο κ.Κλάδης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς έχει δουλέψει ως προπονητής εκτός από αρκετές επαγγελματικές ομάδες και σχεδόν σε όλες τις μεγάλες ομάδες του νομού μας.
Την ομάδα μας την γνωρίζει πολύ καλά αφού έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στις ένδοξες εποχές ενώ έχει ξεκινήσει από εδώ και την προπονητική του καριέρα.
κ.Κώστα σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή αρχή!".
Να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των "κυανολεύκων" ο Γιώργος Αργυρόπουλος που αποχώρησε πριν από κάτι παραπάνω από ένα μήνα, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Στη συνέχεια σε τρία ματς τον Εθνικό τον κατέβασε ο τέως πρόεδρος της ομάδας, που διαθέτει δίπλωμα προπονητή, Ηλίας Μουρούσιας.
Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε πως ο Κώστας Κλάδης έχει κοουτσάρει πολλές ομάδες τόσο εντός όσο και εκτός Μεσσηνίας και θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του Μελιγαλά να αποφύγει τα πλέι άουτ, διώχνοντας μακριά το άγχος του υποβιβασμού. Ο Εθνικός μετά την 10η αγωνιστική είναι στην 7η θέση του α' ομίλου της Α' τοπικής, έχοντας 5 βαθμούς με 5 ισοπαλίες και αγνοώντας τη νίκη!
Απέχει 5 βαθμούς από την Ομόνοια που είναι στην 6η θέση, που οδηγεί στην απευθείας σωτηρία.
Το ντεμπούτο του καλαματιανού τεχνικού θα γίνει την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό Ανάληψης στη Μεσσήνη.