Τρίτη, 28 Δεκέμβριος 2021 12:14

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Χώρισαν οι δρόμοι με Τσίκινη

Γράφτηκε από τον

Το εντός έδρας ματς με το Καλό Νερό (ήττα με 2-0) ήταν το τελευταίο στο οποίο κάθισε στον πάγκο του Ακρίτα Κορώνης ο Σπύρος Τσίκινης.

Ο νησιώτης τεχνικός χώρισε φιλικά με την ομάδα της Κορώνης, στην οποία ήταν προπονητής κάτι περισσότερο από δυόμιση χρόνια.
“Χωρίσαμε φιλικά με την ομάδα της Κορώνης και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους παίκτες και τον κόσμο για τη συνεργασία που είχαμε. Προσπαθήσαμε να βρεθούμε μέσα στη δυάδα του 2ου ομίλου, όμως δεν τα καταφέραμε και μείναμε εκτός από αυτό τον στόχο. Ζήσαμε ωραίες στιγμές αυτά τα σχεδόν τρία χρόνια και θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Κορώνης”, δήλωσε ο Σπύρος Τσίκινης στην “Ελευθερία”, ο οποίος αποχώρησε και εξαιτίας του φόρτου εργασίας που έχει το τελευταίο διάστημα.

Παίκτης - προπονητής ο Κουτσουμπός

Για τα ματς που απομένουν στο πρωτάθλημα και από τη στιγμή που η ομάδα της Κορώνης είναι ουσιαστικά αδιάφορη, η λύση στον πάγκο για τα ματς που απομένουν θα έρθει εκ των έσω.
Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κουτσουμπός θα έχει πλέον διπλό ρόλο σαν παίκτης – προπονητής, κάτι που έχει κάνει ξανά στο παρελθόν.

Αποχωρεί ο Κάνιστρας

Από εκεί και πέρα από την ομάδα της Κορώνης θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο και ο έμπειρος επιθετικός Φάνης Κάνιστρας, ο οποίος είχε πάει στον Ακρίτα το καλοκαίρι.
Για την ώρα δεν υπάρχει ούτε άλλη αποχώρηση, αλλά ούτε και προσθήκη για την ακριτική ομάδα.