Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2022 17:41

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Σημαντική ενίσχυση με Δασκαλάκη, Ανδρώνη

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Σημαντική ενίσχυση με Δασκαλάκη, Ανδρώνη

 

Δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές απέκτησε στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι ο Μιλτιάδης με σκοπό να κατακτήσει τον τίτλο στον 3ο όμιλο της Β’ τοπικής και να πάρει την άνοδο στην Α1 τοπική.

Η ομάδα του Πύργου έκανε δικούς της τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Θοδωρή Δασκαλάκη και τον 30χρονο μεσοαμυντικό Λυκούργο Ανδρώνη (φωτό κάτω).
Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, έχει φορέσει τη φανέλα πολλών Μεσσηνιακών ομάδων και έχει αρκετές συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες. Μάλιστα ο Δασκαλάκης ήταν παίκτης του Μιλτιάδη πριν από δεκαπέντε χρόνια όταν η ομάδα του Πύργου αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της
Β’ τοπικής.
Εκείνη τη χρονιά (2006-07) μάλιστα στέφθηκε και κυπελλούχος Μεσσηνίας με τη φανέλα του Μιλτιάδη. Οσον αφορά τον Ανδρώνη έμεινε ελεύθερος από την Εράνη, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Τέλλο Αγρα, Τσικλητήρα Πύλου και Α.Ε. Γαργαλιάνων. Κι αυτός έχει περάσει από τον Μιλτιάδη την περίοδο 2014-15.

Σκοπός των διοικούντων του Μιλτιάδη και του προέδρου Χρήστου Μιχαλόπουλου είναι να ενισχυθεί κι άλλο η ιστορική ομάδα (στο στόχαστρο είναι ένας ακόμη επιθετικός) για να καταφέρει να επιτύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την επάνοδο στην Α1 τοπική.
Μετά από 8 αγωνιστικές η ομάδα του Κώστα Στυλιανόπουλου είναι στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου της Β’ τοπικής με 16 βαθμούς (μαζί με Βλαχόπουλο και Φοινικούντα), έχοντας όμως και ένα ματς λιγότερο.