Πέμπτη, 06 Ιανουάριος 2022 14:22

ΕΠΟ: Χωρίς δράση μικτές, Γ' εθνική και γυναικεία πρωταθλήματα

Γράφτηκε από τον

Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου δεν αγωνίστηκε προχθές κόντρα στον Εθνικό Σκουλικάδου, καθώς ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό, ενώ το ίδιο ισχύει και για την ομάδα της Ζακύνθου.

Ο ΑΟΔ δεν θα παίξει, ωστόσο, ούτε την Κυριακή με τον Διαγόρα στα Βραχνέικα, μιας και η ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή όλης της αγωνιστικής, που ήταν προγραμματισμένη για τις 9 Ιανουαρίου. Ακόμα δεν θα υπάρξει δράση ούτε στα γυναικεία πρωταθλήματα, ενώ αναβλήθηκαν και οι αγώνες των μικτών ομάδων στα πρωταθλήματα προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Η Ομοσπονδία βλέποντας την έκρηξη των κρουσμάτων, αλλά και τη δυσκολία στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, προχώρησε στην αναβολή όλων των αγώνων, χωρίς ωστόσο να αναφέρει πότε θα επιστρέψουμε στη δράση. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση 5/1/22, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
• Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας της 9/1/22.
• Αναβλήθηκαν οι αγώνες όλων των κατηγοριών (Α΄, Β΄, Γ΄) των Γυναικείων Πρωταθλημάτων της 8 και 9/1/22.
• Αναβλήθηκαν οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-17 & Κ-15 της 12 και 19/1/22.
Οι αποφάσεις για αναβολές ελήφθησαν για την προστασία των αθλητριών και αθλητών, καθώς και των αξιωματούχων και όλων των εμπλεκομένων από τον COVID-19”.