Σάββατο, 08 Ιανουάριος 2022 10:27

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Μισή... ντουζίνα μεταγραφές και έπεται συνέχεια

Γράφτηκε από τον

Στο... φουλ δουλεύουν οι μεταγραφικές μηχανές στην Καλαμάτα, προκειμένου να συνεχίσει την πορεία πρωταθλητισμού στη Super League 2.

Η “Μαύρη Θύελλα” έχει “κλείσει” ήδη έξι παίκτες και έπεται συνέχεια. Την αρχή στις αφίξεις έκανε ο 23χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Λαδάς, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αίαντα Γαστούνης και ήρθε για να καλύψει το κενό των Καπούταγλη και Κουτς που αποχώρησαν. Βασικός γκολκίπερ παραμένει φυσικά ο Δημήτρης Ταΐρης,
Από εκεί και πέρα, στις προπονήσεις μετέχει και ο Γάλλος επιτελικός μέσος Ντος Σάντος, ενώ εντός των ημερών αναμένονται ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Ούγκο Μπόρζες, που ήταν στην Κ 23 της Κορίνθιανς και ο Φροίξος Γρίβας, επιθετικός από τον ΟΦΗ.
Πολύτιμες λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι θα δώσει και ο Σίτντει, που βρίσκεται από το καλοκαίρι στην Καλαμάτα, αλλά δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, όπως και ο στόπερ Λουπάνο. Τα δελτία των δύο παικτών αναμένεται να εκδοθούν το Γενάρη και έτσι η “Μαύρη Θύελλα” θα φθάσει τις έξι μεταγραφές.
Στον αντίποδα, παρελθόν αποτελούν οι Εζακιέλ Ασαμόα, Νεμ Βάλισον και Νάνι. Ο πρώτος ανακοινώθηκε μάλιστα χθες από τον Ολυμπιακό Βόλου, που μετέχει στον βόρειο όμιλο της Super League 2.
Τις προηγούμενες μέρες είχαν φύγει και οι δύο τερματοφύλακες (Καπούταγλης, Κουτς), ενώ ενδέχεται να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις.