Τρίτη, 11 Ιανουάριος 2022 20:44

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Πρώτες μεταγραφές οι Καρύδης και Χότζα

Γράφτηκε από τον

Τις δύο πρώτες του μεταγραφές πραγματοποίησε σήμερα ο Α.Ο. Διαβολιτσίου...

Η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη προχώρησε σε δύο μεταγραφικές κινήσεις, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της για να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή στην κατηγορία.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο 22χρονος εξτρέμ Σίντι Χότζα από τον Ακράτητο και ο 18χρονος κεντρικός μέσος Δημοσθένης Καρύδης (φωτό) από τον Απόλλωνα Καλαμάτας.
Μάλιστα η διοίκηση του ΑΟΔ ευχαριστεί την αντίστοιχη του Απόλλωνα, αλλά και το τεχνικό τιμ για την παραχώρηση του ταλαντούχου Καρύδη, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα σαφώς πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ’ εθνικής.
“Ο Δήμος Καρύδης που έλαμψε με την παρουσία του στον Απόλλωνα Καλαμάτας, αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Α.Ο. Διαβολιτσίου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα για την παραχώρησή του. Η κίνηση αυτή ενδυναμώνει τις σχέσεις των δύο συλλόγων και συμβάλλει στην πρόοδο και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου του τόπου μας. Δήμο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟΔ ,ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες”, αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΟΔ.