Τρίτη, 12 Αύγουστος 2014 15:05

ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ: Εκοψε Τσαϊρέλη ο Κατσικάρης

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ: Εκοψε Τσαϊρέλη ο Κατσικάρης

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης είναι ο πρώτος που «έκοψε» ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Φώτης Κατσικάρης, από τους 16 παίκτες που είχε στη διάθεσή του, στην προετοιμασία της εθνικής ανδρών για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας (30/8-14/9).

Ο Τσαϊρέλης στάθηκε άτυχος, καθώς είχε υποστεί θλάση στους κοιλιακούς μύες λίγες ημέρες μετά την πρώτη συγκέντρωση της εθνικής, με αποτέλεσμα να χάσει όλη την προετοιμασία και τα τρία πρώτα φιλικά στο διεθνές τουρνουά του Πο. Η απόφαση του Κατσικάρη να συνεχίσει χωρίς τον φόργουορντ της Τενερίφης ήταν αναμενόμενο, ενώ μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, 15 Αυγούστου ο Ομοσπονδιακός τεχνικός θα ανακοινώσει έναν ακόμη παίκτη που δεν θα ταξιδέψει την ίδια ημέρα για το Κάουνας, όπου η «επίσημη αγαπημένη» θα αγωνιστεί σε ένα δεύτερο διεθνές τουρνουά. Υποψήφιοι φαίνεται να είναι ένας εκ των δύο σέντερ: ή ο βετεράνος Ανδρέας Γλυνιαδάκης ή ο Γιώργος Μπόγρης.
Η σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) αναφέρει: «Η Εθνική Ανδρών θα συνεχίσει την προετοιμασία της χωρίς τον Μιχάλη Τσαϊρέλη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επέστρεψε από την Ισπανία και θα προχωρήσει χωρίς τον Έλληνα φόργουορντ, τον οποίο ευχαριστεί για τη βοήθειά του. Η Εθνική Ανδρών έχει σήμερα προπόνηση το απόγευμα στο ΟΑΚΑ και θα συνεχίσει με καθημερινές προπονήσεις, ως την Παρασκευή 15 Αυγούστου, οπότε και θα αναχωρήσει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τελικό προορισμό το Κάουνας. Εκεί θα λάβει μέρος σε τουρνουά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 16, 17 και 18 Αυγούστου με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Λιθουανίας, της Σλοβενίας και της Νέας Ζηλανδίας».


Πηγή: ΑΠΕ