Τρίτη, 18 Ιανουάριος 2022 10:52

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Μεταγραφική ενίσχυση με Γρίβα - Ενσταση έκανε ο Λεβαδειακός!

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Μεταγραφική ενίσχυση με Γρίβα - Ενσταση έκανε ο Λεβαδειακός!

Μία ακόμη μεταγραφή η οποία είχε προαναγγελθεί εδώ και αρκετές ημέρες, ανακοίνωσε χθες η "Μαύρη Θύελλα" που ενισχύεται στο χειμερινό παζάρι με σκοπό την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο νότιο όμιλο της Super League 2.

Η μεσσηνιακή ομάδα απέκτησε τον μεσοεπιθετικό Φρίξο Γρίβα από τον ΟΦΗ, ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρόκειται για έναν παίκτη με συμμετοχές στη Super League 1, που έρχεται στην Καλαμάτα σε μικρή ηλικία, με σκοπό να αποδείξει πως αξίζει για να επιστρέψει στην κρητική ομάδα. Συνεπώς το κίνητρο του Γρίβα είναι μεγάλο και εκεί ποντάρει η τεχνική ηγεσία που έδωσε το... πράσινο φως για την απόκτηση του.
Η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει:
"Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Φρίξου Γρίβα από τον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της περιόδου.
Ο Γρίβας είναι 20 ετών, ακραίος επιθετικός και την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε είχε πέντε συμμετοχές στην Super League με την ομάδα του Ηρακλείου. Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα των Ελπίδων και πριν τον ΟΦΗ αγωνίστηκε στον Πανιώνιο.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα της Καλαμάτας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει τη Μαύρη Θύελλα να πετύχει τους στόχους της".

Από εκεί και πέρα στις τάξεις της Καλαμάτας επικρατεί ικανοποίηση για την εμφάνιση και τον βαθμό της ισοπαλίας στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Λεβαδειακό. Η “Μαύρη Θύελλα” πήρε σχετικά εύκολα αυτό που ήθελε, έμεινε για όγδοο ματς αήττητη και διατήρηση το -3 από την ομάδα της Βοιωτίας, έχοντας όμως και δύο ματς λιγότερο.

Τι ισχυρίζεται ο Λεβαδειακός

Χθες πάντως προέκυψε μια απρόσμενη εξέλιξη με τον Λεβαδειακό να καταθέτει ένσταση κατά της Καλαμάτας, επιδιώκοντας να πάρει το ματς στα χαρτιά με 3-0! Ο λόγος είναι πως η ομάδα της Καλαμάτας δεν είχε εκδώσει νέες κάρτες υγείας στους ποδοσφαιριστές της που νόσησαν πρόσφατα από κορονοϊο, κάτι που αποφασίστηκε πρόσφατα να ισχύσει.
Συγκεκριμένα το άρθρο 3 του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου αναφέρει:
«Σε περίπτωση βεβαιωμένης πρόσφατης λοίμωξης, ο αθλητής θα παραπέμπεται για εκτεταμένο καρδιολογικό και εργαστηριακό έλεγχο και θα εκδίδεται νέα κάρτα υγείας αθλητή, απαραίτητα από ειδικευμένο καρδιολόγο».
Πλέον το θέμα θα πάει στην πειθαρχική επιτροπή, που θα αποφασίσει αν έχουν βάση οι ισχυρισμοί του Λεβαδειακού και αν κινδυνεύει να χάσει το ματς η μεσσηνιακή ομάδα.

Ετοιμάζεται για Αστέρα Βλαχιώτη

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου προετοιμάζεται για το αυριανό ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη στη Σπάρτη, που είναι εξ’ αναβολής για την 6η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Super League 2. Ενα ματς που αν κερδίσει η Καλαμάτα θα πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας τον Λεβαδειακό, ενώ θα έχει και ένα ματς λιγότερο.
Την Κυριακή να θυμίσουμε πως οι “ασπρόμαυροι” παίζουν στο γήπεδο της Μεσσήνης με αντίπαλο την Ρόδο για την 15η αγωνιστική.