Τετάρτη, 13 Αύγουστος 2014 08:33

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πρώτο φιλικό τεστ σήμερα στη Βάρδα

Γράφτηκε από τον

Μετά από δύο και πλέον εβδομάδες  προετοιμασίας έφθασε η ώρα για να δώσει η Καλαμάτα το πρώτο της φιλικό.  Η Μεσσηνιακή ομάδα θα μεταβεί σήμερα στη Βάρδα για να αντιμετωπίσει στις 6.30 το απόγευμα την ομώνυμη ομάδα με την οποία θα ανταμώσει και στο  πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.


Ο Νίκος Κουρμπανάς θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει τον έμπειρο τεχνικό.
Στην αποστολή που θα αναχωρήσει στις 2.30 το μεσημέρι δεν θα βρίσκονται ο Πέτρος Δημητριάδης και ο Νίκος Λουμπαρδέας. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ ο Λουμπαρδέας στο δικέφαλο και δεν χρησιμοποιηθεί για προληπτικούς λόγους.  Ο Δημήτρης Μούζος θα ταξιδέψει στη Βάρδα, περισσότερα για να υπάρχει και δεύτερος γκολκίπερ (ο πρώτος είναι ο νεαρός Κωνσταντακόπουλος). Ο παίκτης βρίσκεται πάντως στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας.
Από εκεί και πέρα, η χθεσινή απογευματινή προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής με τον κ. Κουρμπανά να δίνει συνεχώς οδηγίες για τις θέσεις που πρέπει να παίρνουν όταν η ομάδα αμύνεται ή επιτίθεται.
Πλέον προσμένει να δει σήμερα ορισμένα πράγματα από αυτά που έχουν δουλέψει στις προπονήσεις, γνωρίζοντας πάντως ότι υπάρχει κόπωση από τις προπονήσεις.
Να σημειωθεί ότι "Μαύρη Θύελλα" θα δώσει την Κυριακή φιλικό εκ νέου εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ερμή Κιβερίου. Στις 23 Αυγούστου θα παίξει με την Ερμιονίδα, πάλι εκτός Μεσσηνίας και στις 27 του ίδιου μήνα θα υποδεχτεί τον Ερμή Κιβερίου στην άτυπη ρεβάνς της κυριακάτικης συνάντησης. Ακόμα ψάχνει αντίπαλο για 20 και 30 Αυγούστου .


Τα τυπικά για δύο παίκτες

Δύο μεταγραφές προανήγγειλε ο Νίκος Κουρμπανάς μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης. Ο προπονητής της Καλαμάτας είπε ότι μάλλον σήμερα η διοίκηση θα τις ανακοινώσει, εφόσον δηλαδή ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος.
Βασικό μέλημα είναι η απόκτηση τερματοφύλακα και ενός μέσου. Οσον αφορά τον Μπραιμλάρι που δοκιμάστηκε, η περίπτωσή του δεν θα προχωρήσει. Αντίθετα ο νεαρός Νίκος Νικολόπουλος του Αίαντα θα κερδίσει όπως όλα δείχνουν μια θέση στο ρόστερ.
Τέλος η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής αναμένεται να διεξαχθεί την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου.  Την ίδια μέρα ενδέχεται να γίνει και η κλήρωση για το κύπελλο. Ο καταρτισμός των 4 συνολικά ομίλων θα γνωστοποιηθεί στο τέλος Αυγούστου/