Τετάρτη, 19 Ιανουάριος 2022 15:38

Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Εκανε το... μπάμ με Βασίλη Αθανασόπουλο!

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Εκανε το... μπάμ με Βασίλη Αθανασόπουλο!

 

Μεταγραφή για... τίτλο πραγματοποίησε σήμερα η Κυπαρισσία που έντυσε στα “κυανόλευκα” τον Βασίλη Αθανασόπουλο!

Ο 33χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Πανθουριακός και συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Τριφυλίας και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της σπουδαίας αυτής μεταγραφής.
Για τον Αθανασόπουλο είχε ενδιαφερθεί και ο Πάμισος, ο οποίος με χθεσινή του ανακοίνωση έκανε γνωστό πως αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον καλαματιανό ποδοσφαιριστή.
Ετσι οι διοικούντες του ΑΟΚ βρήκαν τη χρυσή τομή και έβαλαν στη φαρέτρα της ομάδας τους τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε πως ο Αθανασόπουλος είναι με διαφορά πρώτος στον πίνακα των σκόρερ της Α’ τοπικής με 16 γκολ σε 11 αγωνιστικές.
Πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει τη θέληση της Κυπαρισσίας να κατακτήσει τον τίτλο φέτος στην Α’ τοπική και εν συνεχεία να επιδιώξει την άνοδο στη Γ’ εθνική.
Συνάμα είναι και ένα σημαντικό... χτύπημα σε έναν εκ των βασικών της ανταγωνιστών για τον τίτλο, όπως είναι ο Πανθουριακός.
Στον αντίποδα από την Τριφυλιακή ομάδα θα αποχωρήσει ο μεσοεπιθετικός Παναγιώτης Ραυτόπουλος, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Να θυμίσουμε πως στις αρχές της εβδομάδας είχαμε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Κυπαρισσίας με τον Κώστα Παλαμάρα να παίρνει τη θέση του Ηλία Φωτόπουλου. Το ντεμπούτο του Παλαμάρα θα γίνει στο ματς της Κυριακής με το Καλό Νερό.