Δευτέρα, 24 Ιανουάριος 2022 16:06

ΑΕ ΜΑΝΗΣ – ΑΕ ΑΒΙΑΣ 3-0: Νίκη με καλή εμφάνιση για τους πρωτοπόρους

Γράφτηκε από τον

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα για την ΑΕ Μάνης, η οποία κέρδισε χθες στο γήπεδο του Κάμπου την ΑΕ Αβίας με 3-0 και συνεχίζει μόνη στην κορυφή του Α’ ομίλου της Α’ κατηγορίας.

Η ομάδα της Μάνης βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση όπως έδειξε στο χθεσινό παιχνίδι και φάνηκε πως δεν την επηρέασε η διακοπή του πρωταθλήματος τις δύο προηγούμενες εβδομάδες φτάνοντας στην 9η νίκη μετά από τη διεξαγωγή 12 αγωνιστικών. Είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι, αλλά έγινε ακόμη καλύτερη μετά την αποβολή του Φετάχου στο 62’ (2η κίτρινη), αφού στη συνέχεια κατάφερε να βάλει και τα άλλα δύο γκολ και να φτάσει σε μια άνετη νίκη.
Από την άλλη η ΑΕ Αβίας που αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ (6’) που δέχτηκε, δεν τα παράτησε και δημιούργησε δύο καλές φάσεις για να σκοράρει, όμως δεν τις αξιοποίησε. Στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους είχε την ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όμως η προσπάθεια των παικτών της σταμάτησε στο δοκάρι.
Μόλις στο 6’ μετά από κόρνερ του Αλεξανδρόπουλου ο Φετάχου με κεφαλιά “έγραψε” το 0-1. Στο 11’ μετά από προσπάθεια του Π. Καρδάση, ο οποίος απέφυγε 2-3 αντιπάλους του έφτασε στην αντίπαλη περιοχή και έκανε τη σέντρα, όμως ο Δ. Κορμπής δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 35’ μετά από κάθετη μπαλιά του Δ. Κορμπή, διεκδίκησε και πήρε την μπάλα από αμυντικό ο Κ. Κορμπής μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή σούταρε αλλά την έστειλε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 58’ ο Γ. Καρδάσης με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι (αριστερή πλευρά κοντά στη συμβολή με το κάθετο δοκάρι), χάνοντας καλή ευκαιρία για γκολ. Στο 65’ από σέντρα του Αλεξανδρόπουλου ο Χελάς με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Στο 88’ ο Αλεξανδρόπουλος με ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το τελικό 3-0.
Οι γηπεδούχοι, όπως προαναφέραμε ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Φετάχου με 2η κίτρινη στο 62’. Είχε δεχτεί την 1η κίτρινη στο 23’ για επικίνδυνο μαρκάρισμα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γκούμας με βοηθούς διαιτητές τους Π. Νικολόπουλο, Γαϊτάνη.
ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Χατζηπαναγιώτης (84’ Αλντέσκου), Πουλάκος (73’ Δουρούμης), Γιαννής, Ι. Τζανετέας, Μπέρμπερη (84’ Μέτσο), Παπαθεοδώρου, Μουστάκας, Φετάχου, Αλεξανδρόπουλος, Χελάς.
ΑΕ ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Δ. Τσουλάκος, Γεωργίκος, Αποστολίδης, Θ. Τζανετέας, Γ. Καρδάσης, Κ. Κορμπής, Ε. Τσουλάκος, Γιαννέας (76’ Μπουζαλάς), Δ. Κορμπής, Π. Καρδάσης (44’ λ.τρ. Γεωργουλέας).