Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 12:04

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Διπλή μάχη με Αχαιούς στο Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Διπλή μάχη με Αχαιούς στο Μελιγαλά

Ασφαιρος για πρώτη φορά στο Μελιγαλά έμεινε την Τετάρτη ο Α.Ο. Διαβολιτσίου και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με τον Εθνικό Σκουλικάδου σε εξ αναβολής ματς για την 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η μεσσηνιακή ομάδα έχασε έτσι την ευκαιρία να απομακρυνθεί 10 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.
“Ολοι δικαιούνται μια κακή εμφάνιση. Είχαμε αρκετά προβλήματα με κάποιες ιώσεις και την αναγκαστική αλλαγή του Μουλιάτου που τραυματίστηκε. Δεν πιάσαμε υψηλή απόδοση, σ’ έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Παρ’ όλα αυτά ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλοι και κάναμε 6-7 ευκαιρίες, οι δύο πολύ σημαντικές”, το σχόλιο του Μάρκου Στεφανίδη για την πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών.
Ο προπονητής του ΑΟΔ εφιστά πλέον την προσοχή των παικτών του στο νέο εντός έδρας ματς, αλλά πιο δύσκολο, με τη δεύτερη στη βαθμολογία Παναχαϊκή. “Δεν χρειάζεται να πούμε πόσο ιστορικό είναι το παιχνίδι για την ομάδα και τον κάθε ποδοσφαιριστή. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.
Το Διαβολίτσι θα υποδεχτεί μεθαύριο Κυριακή τους Πατρινούς, που διεκδικούν τον τίτλο, ενώ την προσεχή Τετάρτη θα παίξει ξανά στο Μελιγαλά (φετινή έδρα) με αντίπαλο τον τελευταίο της βαθμολογίας Παναιγιάλειο.
Δύο ματς στα οποία αν κάνει το απόλυτο θα εδραιωθεί στις υψηλές θέσεις, διώχνοντας το άγχος της παραμονής.
Για τον αγώνα με την Παναχαϊκή, κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του Γιώργου Μουλιάτου, που αποχώρησε με πρόβλημα στα πλευρά.

Σφυρίζει ο Κόκκορης

Ο Ηλίας Κόκκορης από την Αρκαδία θα διαιτητεύσει τον αγώνα του ΑΟΔ με την Παναχαϊκή, με βοηθούς τους Τσούκα και Παπαγεωργίου από τον ίδιο σύνδεσμο. Το πρόγραμμα και οι διαιτητές στην 16η αγωνιστική του 4ου ομίλου έχουν ως εξής:

Κυριακή, 3 μ.μ.

Διαγόρας Βραχνεΐκων -Εθνικός Σκουλικάδου
Αντωνιάδης (Κεφαλληνίας), Χλεμπογιάννης, Τσιπούρας (Φωκίδας)
Παναγρινιακός- Αναγέννηση Αρτας
Χατζηπαναγιώτου, Γκέλης, Πάνος (Ηπείρου)
Αίας Γαστούνης – Ναυπακτιακός Αστέρας
Πετρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Σταθοπούλου (Αχαΐας)
Παναιγιάλειος -ΠΑΟ Βάρδας
Καζάνας, Μπάκας, Τάκος (Αιτωλοακαρνανίας)
Α.Ο Διαβολιτσίου- Παναχαϊκή
Κόκκορης, Τσούκας, Παπαγεωργίου (Αρκαδίας)
Τηλυκράτης Λευκάδας – Αμβρακικός 3-0 (α.α)
Ρεπό: Αχέρων Καναλακίου