Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 16:13

Εφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Τζανετάκος

Γράφτηκε από τον
Εφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Τζανετάκος

Εφυγε προχθές από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο Κωνσταντίνος Τζανετάκος ένας εκ των ιδρυτών της Ομόνοιας Καλαμάτας και αδερφός του Θεόδωρου Τζανετάκου προέδρου της ομάδας.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει και έχασε τη μάχη με τη ζωή.
Ο Κωνσταντίνος Τζανετάκος διετέλεσε ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της και στη συνέχεια την υπηρέτησε από τη θέση του γενικού αρχηγού.
Το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας αποφάσισε να παρευρεθεί σύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία, να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στον προσεχή αγώνα της ομάδας (την Κυριακή με τον Εθνικό Μελιγαλά), να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος και οι ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.
Στο άκουσμα του θανάτου του Κωνσταντίνου Τζανετάκου, η διοίκηση εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Η οικογένεια του Α.Ο. Ομόνοια Καλαμάτας εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Τζανετάκου, πρώην γενικού αρχηγού της ομάδας κι αδελφού του πρώην προέδρου Θεόδωρου Τζανετάκου”.
Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε χθες το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Νεκροταφείου Καλαμάτας.