Παρασκευή, 15 Αύγουστος 2014 14:09

Δε χάνει η Ντροχέντα, «άσσος» η Νανσί

Γράφτηκε από τον

Την καλύτερη… προθέρμανση ενόψει του «πλούσιου» προγράμματος που ακολουθεί το Σαββατοκύριακο αποτελεί το κουπόνι της Παρασκευής.

Οι επιλογές που έχουμε στα χέρια μας είναι αρκετές καθώς υπάρχει δράση τόσο στην Ευρώπη, όσο και τη Λατινική Αμερική και προκύπτουν αρκετά ενδιαφέρουσες στοιχηματικές προτάσεις.

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από το «δυνατό» σημείο της ημέρας που είναι το «Χ2» σε απόδοση 1.83 στον αγώνα Μποέμιανς – Ντροχέντα για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την έδρα της Γιου Σι Ντι η Μποέμιανς, η οποία παρέμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδια μακριά από τη νίκη, ενώ παράλληλα αυτή ήταν και η τρίτη αναμέτρηση που δεν κατάφερε να σκοράρει. Βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, με την άμυνα της να δέχεται εύκολα γκολ και την επιθετική της γραμμή να αντιμετωπίζει ξεκάθαρο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Στον αντίποδα, σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Ντροχέντα η οποία την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας από τη Νταντάλκ, παραμένοντας έτσι αήττητη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ενώ δέχθηκε γκολ μετά από συνολικά τέσσερα ματς. Στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της μετράει τρεις ήττες και δυο συνεχόμενες νίκες και θέλει σήμερα να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Μποέμιανς προκειμένου να αποσπαστεί και άλλο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στηρίζουμε Νανσί

Επόμενη πρόταση, ο «Άσσος» σε απόδοση 1.84 στην αναμέτρηση Νανσί – Αρλ. Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ η ομάδα του Κορέα, "καθαρίζοντας" από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι με τη Χάβρη. Αυτό μάλιστα παρ' ό,τι έκανε αρκετές αλλαγές ο Ουρουγουανός τεχνικός, όμως η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το πρώτο φετινό της τρίποντο η Νανσί, που έφυγε έστω κι οριακά με το διπλό από τη νεοφώτιστη Ορλεάν και πλέον μόνο η πρωτοπόρος Τρουά βρίσκεται ψηλότερά της στον βαθμολογικό πίνακα. Δύσκολη, από την άλλη, η αποστολή της Αρλ, η οποία μετά από δύο αγωνιστικές έχει μαζέψει μόλις ένα βαθμό, αφού την προηγούμενη εβδομάδα δεν κατάφερε να φύγει με κάτι θετικό από την έδρα της δυνατής Ανζέ, την οποία θα αντιμετωπίσει εκτός και στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ. Γενικώς ξεκίνησε με πρόγραμμα-βουνό, αφού στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές θα έχει παίξει με δύο υποβιβασμένες από το Σαμπιονά (έπαιξε με Αζαξιό, ακολουθεί η Σοσό) κι άλλες δύο με βλέψεις ανόδου (Ανζέ, Νανσί). 

Με κάλυψη η Βάρμπεργκς

Επόμενη στάση η Σουηδία και το παιχνίδι για τη Β’ κατηγορία ανάμεσα στη Βάρμπεργκς και τη Σίριους στο οποίο θα πάμε με τον «1 DNB» σε απόδοση 2.30 (το ποντάρισμά μας επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). «Ξεμπούκωσε» η Βάρμπεργκς κόντρα στη Λαντσκρόνα την περασμένη εβδομάδα έπειτα από δύο σερί αγωνιστικές αφλογιστίας. Έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση, σκόραρε 5 φορές και πέρασε ένα απόλυτα ευχάριστο απόγευμα, κερδίζοντας μάλιστα την επιστροφή της στην 5η θέση της βαθμολογίας, στο -2 απ' την 4η Έστερσουντ και στο -5 απ' την τριάδα. Βρίσκουν ρυθμό οι δύο στράικερ Πέτερ και Ρέξεπι, σημείωσαν όλα τα γκολ της ομάδας τους κόντρα στη Λαντσκρόνα. Με μόλις μια ήττα στις τελευταίες 12 αγωνιστικές, ουδείς στη Σίριους μπορεί να αισθάνεται δυσαρεστημένος. Σαφώς και κάποιες ισοπαλίες παραπάνω ενδεχομένως να... χάλασαν την κατάσταση, εντούτοις οι φιλοξενούμενοι είναι σκληροτράχηλοι και αρνούνται πεισματικά να χάσουν εύκολα ένα ματς. Το γεγονός ότι δε βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία οφείλεται στο ότι κέρδισαν μόλις ένα απ' τα τελευταία 5 ματς, στα τρία εκ των οποίων έμειναν στην ισοπαλία, με την τελευταία να έρχεται κόντρα στην Ντέγκερφορς. 

Δε χάνει η Τζαγκουάρες

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις από το Μεξικό και τον αγώνα Τιχουάνα – Τζαγκουάρες Τσιάπας με την επιλογή μας να είναι το «Χ2» σε απόδοση 1.94. Η συγκομιδή των δύο βαθμών στις 4 πρώτες αγωνιστικές σίγουρα δεν ικανοποιεί κανένα στο στρατόπεδο της Τιχουάνα. Οι γηπεδούχοι συνδύασαν με ήττες τις δύο πρώτες αγωνιστικές (0-1 από Πουέμπλα εντός, 2-1 από Αμέρικα εκτός), για να ακολουθήσουν δύο «κολλητές» ισοπαλίες (1-1 με Τίγκρες εντός, 0-0 με Μορέλια εκτός). Η Τζαγκουάρες, από την πλευρά της, έχει πραγματοποιήσει αρκετά καλό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα. Έχει καταφέρει να συνδυάσει με νίκες τα δύο εντός έδρας παιχνίδια της (2-1 την Τολούκα, 3-2 τη Λεόν), ενώ εκτός έδρας μετρά μία ισοπαλία (1-1 με Γουαδαλαχάρα) και μία ήττα (4-2 από Άτλας).

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι του πάμε στοίχημα και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των παιχνιδιών που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.