Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 16:54

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-0: Παρέμεινε με άνεση στην κορυφή

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-0: Παρέμεινε με άνεση στην κορυφή

Την ανοδική της πορεία συνέχισε η Α.Ε. Μάνης, που χθες κέρδισε στο γήπεδο του Κάμπου τη Σπερχογεία με 2-0.

Η ομάδα της Μάνης συνδύασε την καλή εμφάνιση με το νικηφόρο αποτέλεσμα και παρέμεινε για άλλη αγωνιστική στην κορυφή του 1ου ομίλου, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από τον Πανθουριακό που βρίσκεται στη δεύτερη θέση.
Οι νικητές πέρα από τα δύο γκολ που έβαλαν, είχαν τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες για να επικρατήσουν με μεγαλύτερο σκορ.
Η Σπερχογεία, έκανε την προσπάθεια της όπως σε κάθε παιχνίδι, όπου παίζει για το καλύτερο, όμως δεν μπόρεσε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Φάσεις - γκολ
Στο 30’ ο Μπέρμπερη με κεφαλιά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι. Το σκορ άνοιξε στο 40’ ο Αλεξανδρόπουλος με σουτ. Στο 52’ ο Μάτσι ανατράπηκε από τον Αντωνόπουλο και ο διαιτητής Ηλ. Νικολόπουλος σφύριξε αμέσως πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μαραβέλας, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει αφού ο Αντωνόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 55’ ο Αλεξανδρόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 57’ ο Μπέρμπερη με τον ίδιο τρόπο πέτυχε το 2-0. Στο 70’ σουτ του Π. Κακαλέτρη έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Αντωνόπουλος με εκτίναξη του στο “Γ”. Στο 80’ ο Χελάς με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Από εκεί και πέρα πολλές φάσεις είχαν οι Μανιάτες με τους Μουστάκα, Αλεξανδρόπουλο, Φετάχου, Παπαθεοδώρου, Σπανό και Δουρούμη. Σε πολύ καλή ημέρα ήταν ο τερματοφύλακας της Σπερχογείας Κ. Κακαλέτρης που είχε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε το σκορ χαμηλά.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ηλ. Νικολόπουλος, με βοηθούς διαιτητές τους Μπασιλάρη, Αντ. Μιχαλόπουλο.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Χατζηπαναγιώτης (63’ Δουρούμης), Μπέρμπερη (74’ Στύλα), Γιαννής, Περιβολάρης, Τζανετέας (69’ Μέτσο), Παπαθεοδώρου, Μουστάκας (46’ Σπανός), Φετάχου (74’ Αλντέσκου), Αλεξανδρόπουλος, Χελάς.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Κ. Κακαλέτρης, Τζεφερεμιναίος, Α. Κακαλέτρης (63’ Σώκαλης, 89’ Αλάμαρας), Σπύρος, Λένα, Δημητρίου (82’ Καστόρας), Μάτσι (89’ Ζαφειρίου), Μαραβέλας, Π. Κακαλέτρης, Μαστρόκαλος, Ντάβος.