Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 14:10

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Στις 16 Φεβρουαρίου το εξ’ αναβολής ματς με Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Στις 16 Φεβρουαρίου το εξ’ αναβολής ματς με Παναχαϊκή

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά το προγραμματισμένο για το Σάββατο φιλικό του Διαβολιτσίου με τον Ερμή Μελιγούς, μιας και η Αρκαδική ομάδα ακύρωσε την συμμετοχή της την τελευταία στιγμή.

Ετσι οι παίκτες του Μάρκου Στεφανίδη έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα στο γήπεδο των Λεϊκων, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό τους στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Μετά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής ο ΑΟΔ έπεσε στην 7η θέση και είναι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ομως η μεσσηνιακή ομάδα έχει δύο ματς λιγότερα, τα οποία ορίστηκαν πριν λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα το ματς του Διαβολιτσίου με την Παναχαϊκή θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου και αυτό με τον Παναιγιάλειο μία εβδομάδα αργότερα, στις 23 του μήνα.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΑΟΔ είναι την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου απέναντι στον Παναγρινιακό στο γήπεδο του Μελιγαλά, όπου η επιστροφή στις νίκες είναι επιβεβλημένη.
Το ευχάριστο είναι πως όλοι οι παίκτες ξεπέρασαν την περιπέτεια με τον κορονοϊό και συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις. Στο ματς με τον Παναγρινιακό δικαίωμα συμμετοχής θα έχει και ο Νίκος Μιχαλόπουλος, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε ύστερα από αναμονή τριών και πλέον μηνών!