Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 17:12

Β’ ΤΟΠΙΚΗ: Νέα εύκολη νίκη για τους Ερασιτέχνες Καλαμάτας (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Εύκολο έργο είχαν οι Ερασιτέχνες της Καλαμάτας, που την Κυριακή το πρωί κέρδισαν τον ΑΕΠΣ Αρι με 5-0 και διατήρησαν το νικηφόρο σερί τους μετά από 11 αγώνες.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αξιοποιήσουν 5 από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στη διάρκεια του 90λεπτου και έφτασαν σχετικά εύκολα στην κατάκτηση ενός ακόμη τρίποντου.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για να διεκδικήσουν ένα καλό αποτέλεσμα, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Βαρελά.

Τα γκολ

Μετά από συνδυασμό των παικτών της Καλαμάτας, αποδέκτης έγινε ο Μουζάκης και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 40’ σουτ του Γιαννόπουλου απέκρουσε ο Κόρδας και στην επαναφορά ο Μουζάκης με συρτό σουτ έκανε το 0-2. Στο 55’ μετά από συνεργασία Μεμά - Παπαγεωργακόπουλου, αυτός “έκοψε” την μπάλα σε Μουζάκης με σουτ πέτυχε το 0-3. Στο 67’ ο Γιαννόπουλος απέφυγε έναν αντίπαλο του και πάσαρε στον Μουζάκη, αυτός άφησε για τον Δρούγα, ο οποίος με σουτ στην απέναντι γωνία σημείωσε το 0-4. Στο 87’ ο Μεμά με σουτ έξω από την περιοχή και παρά την προσπάθεια του Κόρδα, διαμόρφωσε το τελικό 0-4.
Ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Δρούγας (7’ φαλτσαριστό σουτ, 17, σουτ), Μεμά (16’ σουτ), Γουρνάς (26’ φαλτσαριστό σουτ), Μουζάκης (27’ σουτ, 36’ πλασέ), Γιαννόπουλος (59’) και Ρούπας (66’ γυριστό σουτ).

ΑΕΠΣ ΑΡΙΣ: Κόρδας, Δρούγας, Η.-Α. Παπαδόπουλος, Κορομηλάς (18’ λ.τρ. Παναγέας), Δημητρόπουλος, Γεωργακόπουλος (74’ Λεβαντής), Παπαχρόνης, Αλεξανδρόπουλος (62’ Ρηγανάκος), Μαρκίδης, Μέλλιος, Τζάννες.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Βαρελάς, Μεμά, Γιαννόπουλος, Στυλιανόπουλος, Λούτα (73’ Μητρόπουλος), Γουρνάς, Δρούγας, Σερπάνος (73’ Κ. Παπαδόπουλος), Μουζάκης (73’ Μωραγιάννης), Μούζος (39’ λ.τρ. Ρούπας), Δημητρίου (46’ Παπαγεωργακόπουλος).