Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 11:40

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Σήμερα οι επαναληπτικοί προημιτελικοί, με σπουδαία ματς σε Κάμπο και Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Σήμερα οι επαναληπτικοί προημιτελικοί, με σπουδαία ματς σε Κάμπο και Γαργαλιάνους

Ημέρα κυπέλλου είναι η σημερινή στη Μεσσηνία μιας και θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί προημιτελικοί του θεσμού.

Το ενδιαφέρον στρέφεται σε Μάνη και Γαργαλιάνους όπου τα ζευγάρια είναι αμφίρροπα και όλα είναι ανοικτά για την υπόθεση πρόκριση. Στο γήπεδο του Κάμπου η φουριόζα Α.Ε. Μάνης που μετρά 11 σερί νίκες στο πρωτάθλημα υποδέχεται την ανεβασμένη και ισχυρή Κυπαρισσία. Το ματς των δύο ομάδων θα είναι ουσιαστικά και... πρόβα για τους αγώνες της Α’ τοπικής που θα ακολουθήσουν μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, μιας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και οι δύο θα βρεθούν στα πλέι οφ ανόδου.
Στο πρώτο ματς ο ΑΟΚ είχε επικρατήσει με 3-2 στην έδρα του και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί αυτή τη νίκη, ενώ η ομάδα του Τάκη Δρούγα με τη δύναμη της έδρας θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη και το εισιτήριο για τους “4”.
Στους Γαργαλιάνους ο πρωτοπόρος του β’ ομίλου της Α’ τοπικής Τέλλος Αγρας θα φιλοξενήσει τον ισχυρό Πάμισο που έχασε έδαφος στον α’ όμιλο μετά τις ισοπαλίες με Πανθουριακό και Απόλλωνα.
Στο πρώτο ματς στη Μεσσήνη το ματς είχε λήξει ισόπαλο 0-0, άρα τα πάντα είναι ανοικτά για την πρόκριση.
Πανθουριακός και Απόλλωνας Καλαμάτας θα τεθούν ξανά αντιμέτωποι μετά από 4 ημέρες και πάλι στο Ασπρόχωμα, με γηπεδούχο όμως τον πρώτο. Η ομάδα της Θουρίας είχε κερδίσει 1-0 στο πρώτο ματς εκτός έδρας και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί να περάσει στα ημιτελικά, απέναντι στο σύνολο του Τάκη Σακελλαρόπουλου που στηρίζεται αποκλειστικά σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Τέλος, στη Μεσσήνη το ματς του Ολυμπιακού Ανάληψης με τον ΠΑΣ Ράχη θα είναι βραδινό, εξαιτίας του αγώνα της Καλαμάτας με την Ρόδο που θα προηγηθεί νωρίτερα.
Στον πρώτο αγώνα η Ράχη είχε επικρατήσει με 1-0 και παρότι αγωνίζεται μια κατηγορία πιο χαμηλά από τον Ολυμπιακό Ανάληψης, έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση με τους “ερυθρόλευκους” του Νίκου Γεωργακλή να αναζητούν την ανατροπή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:
Τετάρτη 9/2
Πανθουριακός – Απόλλωνας Καλαμάτας (1-0)
Γήπεδο Ασπροχώματος, 3 μ.μ.
Καυκάς, Τσοπανάκης, Αράπης
Τέλλος Αγρας – Πάμισος (0-0)
Γήπεδο Γαργαλιάνων, 3 μ.μ.
Πλακογιάννης, Π. Νικολόπουλος, Βανικιώτης
Α.Ε. Μάνης – Κυπαρισσία (2-3)
Γήπεδο Κάμπου, 3 μ.μ.
Παπακωνσταντίνου, Η. Μπουρίκας, Μπαρδής
Ολυμπιακός Ανάληψης – ΠΑΣ Ράχη (0-1)
Γήπεδο Μεσσήνης, 7.30 μ.μ.
Ψηλοπαναγιώτης, Γεωργαντάς, Κασκάνης.
* Σε παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.