Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 17:57

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Στους "4" Μάνη, Πάμισος, Πανθουριακός και Ανάληψη

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Στους "4" Μάνη, Πάμισος, Πανθουριακός και Ανάληψη

Οι τρεις ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία του 1ου ομίλου της Α' τοπικής προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας...

Στο Κάμπο η φορμαρισμένη Α.Ε. Μάνης έκαμψε δύσκολα με σκορ 2-1 την αντίσταση της Κυπαρισσίας και προκρίθηκε στους "4" για πρώτη φορά στην ιστορία της, μετά το 3-2 στον πρώτο αγώνα και λόγω των δύο γκολ που είχε πετύχει στην Τριφυλιακή πόλη. Ο Αλεξανδρόπουλος έκανε το 1-0 με πέναλτι στο 37', όμως ο Σκοτζάι ισοφάρισε με σουτ στο 61'. Ομως ο νεοαποκτηθείς Σπανός με ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ στο 73' (σουτ στο αριστερό "Γ") διαμόρφωσε το τελικό 2-1, με τον ΑΟΚ να έχει δοκάρι στο 80' με τον Καπλάνη.
Γκραν γκινιόλ ματς έγινε στους Γαργαλιάνους, με τον Πάμισο να χαμογελά στο φινάλε και να προκρίνεται χάρις στο εκτός έδρας γκολ, μιας και το πρώτο ματς στη Μεσσήνη είχε λήξει με 0-0.
Στο 82' ο Τέλλος Αγρας προηγήθηκε με τον Τ. Τσόπελας και είχε σκορ πρόκρισης, όμως στο 86' με κεφαλιά ο Σεντεμέντες ισοφάρισε σε 1-1 και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.
Ο Πανθουριακός νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Καλαμάτας, όσο είχε κερδίσει και στο πρώτο ματς και πέρασε κι αυτός στα ημιτελικά. Το τέταρτο εισιτήριο κρίθηκε αργά το βράδυ με τον Ολυμπιακό Ανάληψης να κερδίζει με 2-0 στη Μεσσήνη τον ΠΑΣ Ράχη με δύο γκολ του Τσώνη και να προκρίνεται στα ημιτελικά.
Στο πρώτο ματς η Ράχη είχε κερδίσει με 1-0.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Πανθουριακός -Απόλλωνας Καλαμάτας 1-0 (1-0)
Τέλλος Άγρας- Πάμισος 1-1 (0-0)
ΑΕ Μάνης– ΑΟ Κυπαρισσίας 2-1 (2-3)
Ολυμπιακός Ανάληψης-ΠΑΣ Ράχη 2-0 (0-1)
*Σε παρένθεση το αποτελέσματα των πρώτων αγώνων.