Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 17:05

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-0: Στα ημιτελικά με δύο νίκες

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-0: Στα ημιτελικά με δύο νίκες

 

Με γκολ του Γεωργιόπουλου στο 83’ ο Πανθουριακός νίκησε χθες με 1-0 τον Απόλλωνα Καλαμάτας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας, καθώς είχε νικήσει και στο πρώτο ματς στο γήπεδο του Ασπροχώματος επίσης με 1-0.

Οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 65’ σε σουτ του Κουρούπη έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι και στο 75’ με την κεφαλιά του Τσουλάκου που βρήκε το οριζόντιο. Στο 83’ από ασίστ του Ζαχαρόπουλου, ο Γεωργιόπουλος με πλασέ σκόραρε για τον Πανθουριακό και έβαλε τέλος στις ελπίδες πρόκρισης για τον νεανικό Απόλλωνα, που πάλεψε πάντως (όσο το ματς ήταν στο 0-0) για το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση.
Το ματς διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Χ. Μπουρίκα.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κωσταντακόπουλος, Καλογερόπουλος (87’ Φαββατάς), Γιαννακόπουλος, Οδεμισιώτης, Λιόλιος, Γεωργιόπουλος (87’ Δημόπουλος) Σαραντόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Τσουλάκος (77’ Οικονομέας), Κουρούπης, Αρβανίτης (55’ Σταματελόπουλος).
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γιακουμής, Μπούνας, Ρασσιάς, Πανταζής, Γ. Σεντεμέντες, Ι. Σεντεμέντες (59’ Δημητρακόπουλος), Κοντογόνης, Καραϊσκος, Σαρδέλης, Κουρεντζής, Τσουλάκος.