Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 15:27

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 1-1: Πρόκριση με γκολ του Σεντεμέντε στο 86’!

Γράφτηκε από τον

 

Ματς με δραματικό φινάλε πραγματοποιήθηκε χθες στους Γαργαλιάνους μεταξύ του Τέλλου Αγρα και του Παμίσου για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

.. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, με την πρόκριση να πηγαίνει στους Νησιώτες εξαιτίας του εκτός έδρας γκολ (πρώτο ματς 0-0 στη Μεσσήνη).
Οι “ερυθρόλευκοι” άγγιξαν τη νίκη και την πρόκριση μιας και προηγήθηκαν στο 82’ με τον Τ. Τσόπελα, όμως στο 86’ ο Σεντεμέντες (φωτό)  σκόραρε με κεφαλιά και χάρισε το εισιτήριο για τους “4” στην ομάδα του.
Στο 10’ μετά από κόρνερ του Μερκούρη και λάθος διώξιμο, το σουτ του Χρόνη έφυγε άουτ.
Ο Πάμισος είχε την υπεροχή και στο 30’ από παράλληλη πάσα, ο Γαλανόπουλος από κοντά δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.
Δέκα λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, ο Σεντεμέντες πήρε την κεφαλιά, με τον Λαμπίρη να αποκρούει.
Το τέμπο του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να έχουν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, αλλά να αδυνατούν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες.

Το 1-0 στο 82’ ο Τ. Τσόπελας

Η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα πρόσεχε τα νώτα της και άνοιξε το σκορ στο 82’...
Ο Κυρ. Λυμπερόπουλος έδωσε στον Αναστασόπουλο που έκοψε για τον Τ. Τσόπελα που σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Χαραλαμπόπουλο και “κρέμασε” τον Οικονομόπουλο για το 1-0!
Ο Πάμισος όμως δεν τα παράτησε και βρήκε το γκολ της πρόκρισης στο 86’...
Ο Δεμπεγιώτης εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Σεντεμέντες με κεφαλιά έγραψε το 1-1!
Μετά το γκολ ο σκόρερ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον
κ. Πλακογιάννη και οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν τα τελευταία λεπτά με παίκτη λιγότερο.
Ο Αγρας θα μπορούσε να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στο 90’, όμως ο Αναστασόπουλος από κοντά μετά από εκτέλεση φάουλ δεν πλάσαρε σωστά και οι αμυντικοί απομάκρυναν.
Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Π. Νικολόπουλο και Βανικιώτη.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Αλεβίζος, Καραχάλιος, Βελλησάρης, Θ. Τσόπελας, Χρόνης (46’ Αναστασόπουλος), Ηλιόπουλος, Μερκούρης (86’ Νικολόπουλος), Λακριντής (70’ Κυρ. Λυμπερόπουλος), Τ. Τσόπελας, Κ. Λυμπερόπουλος.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Νινιός, Σεντεμέντες, Ιμεράσι (22’ λ.τρ. Ντίσα) Τιμπλαλέξης, Μπορχάν, Δεμπεγιώτης, Παπαδόπουλος (82’ λ.τρ. Κανανάι), Γαλανόπουλος, Βλάχος (71’ Δήμος).