Παρασκευή, 18 Φεβρουάριος 2022 11:55

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Χωρίς περιθώρια με Παναθηναϊκό Β’

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Χωρίς περιθώρια με Παναθηναϊκό Β’

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινούνται και πάλι στην Καλαμάτα, η οποία είχε ρεπό στην εμβόλιμη 19η αγωνιστική στη Super League 2.

Η “Μαύρη Θύελλα” θα αγωνιστεί ξεκούραστη την Κυριακή στον Ασπρόπυργο κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ (2.30 μ.μ., ΕΡΤ 3) και με μοναδικό στόχο το τρίποντο.

Οι “πράσινοι” είχαν κάνει τη... ζημιά στον πρώτο γύρο νικώντας με 2-1 στη Μεσσήνη, ενώ μεσοβδόμαδα νίκησαν με 1-0 την ΑΕΚ Β’ που το περασμένο Σάββατο υποχρέωσε σε εντός έδρας ισοπαλία (0-0) τη μεσσηνιακή ομάδα. Η Ενωση είχε κερδίσει μάλιστα την Καλαμάτα στον πρώτο γύρο με 1-0 στα Σπάτα.
Με άλλα λόγια, η Καλαμάτα έχει χάσει 8 βαθμούς με τις β’ ομάδες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, που δεν έχουν δικαίωμα ανόδου, αλλά ούτε υποβιβάζονται.
Ως εκ τούτου δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες, όντας στο -7 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό και στο -3 από τη δεύτερη Καλλιθέα, που έχει ρεπό μεθαύριο, ενώ οι Βοιωτοί δοκιμάζονται στα Χανιά.
Οι Κρητικοί έχουν χάσει φέτος στο γήπεδό τους μόνο από τη “Μαύρη Θύελλα” που ευελπιστεί σε ήττα ή ισοπαλία του Λεβαδειακού ώστε να μειώσει τη διαφορά. Το βέβαιο είναι ότι με διπλό θα πιάσει στη δεύτερη θέση την Καλλιθέα, την οποία υποδέχεται την προσεχή Τετάρτη σε εξ αναβολής ματς για την 11η αγωνιστική.
Με δύο νίκες απέναντι σε Παναθηναϊκό Β’ και Καλλιθέα, θα είναι σίγουρα δεύτερη και τουλάχιστον στο -4 από την πρώτη θέση. Η προετοιμασία για τους “πράσινους” θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, με τον Γιάννη Μπελά να μην υπολογίζει στα πλάνα του τον Τζουνιορ Μπακαγιόκο που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο κυριακάτικο παιχνίδι.