Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 20:44

Ο Γιώργος Χουλιάρας για τις εκλογές της ΕΠΣ Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
Ο Γιώργος Χουλιάρας για τις εκλογές της ΕΠΣ Μεσσηνίας

Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΜ Γιώργος Χουλιάρας δεν έθεσε υποψηφιότητα για τις επερχόμενες εκλογές της Ενωσης και όπως τονίζει ο λόγος είναι πως δεν ψηφίζει το σύνολο των σωματείων αλλά μόνο 9.

Αναλυτικά αναφέρει: “Η πορεία μου και η αγάπη μου προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καθορίζεται από ανιδιοτέλεια κι όχι από προσωπικό όφελος. Ύστερα από τέσσερα χρόνια εκλεγμένος στο Δ.Σ. από την πλειοψηφία των σωματείων της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, δεν θα θέσω πάλι υποψηφιότητα για τις προσεχείς αρχαιρεσίες. Κι αυτό διότι θεωρώ ότι το καινούργιο Δ.Σ. θα πρέπει να εκλεγεί με πάνω από το 70% των σωματείων για να έχει την κοινή αποδοχή και όχι μόνο από 9 ομάδες, αλλά από το σύνολο των σωματείων που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας και έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές. Θα μπορούσα να έχω προταθεί από κάποιο σωματείο χωρίς να είμαι μέλος όπως έκαναν οι περισσότεροι προτεινόμενοι αλλά αυτό είναι ενάντια στα πιστεύω μου και να γνωρίζεται ότι στη ΓΓΑ φαίνονται ποιοι είναι και ποιοι δεν είναι μέλη.
Υ.Γ. Καλό θα ήταν αυτοί που θα εκλεγούν να πάνε πάλι σε εκλογές σε έξι μήνες που θα είναι όλα τα σωμάτια εγγεγραμμένα. Καλοί επιτυχία σε όλους”.