Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 14:50

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 0-3: Πέρασε σαν... σίφουνας από την Αρτα (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή έκανε το Διαβολίτσι, περνώντας χθες σαν... σίφουνας από την Αρτα.

Ο ΑΟΔ επικράτησε με 3-0 της τοπικής Αναγέννησης και ανέβηκε στην 3η θέση του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής, έχοντας 5 βαθμούς διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Διαφορά που μπορεί να αυξηθεί στους 8 εφόσον κερδίσει μεθαύριο σε εξ αναβολής ματς τον ουραγό Παναιγιάλειο. Οσο για τους γηπεδούχους, βρίσκονται στην 11η θέση και έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού.
Η μεσσηνιακή ομάδα κυριάρχησε στο χθεσινό παιχνίδι και στο 27' άνοιξε το σκορ με τον φορμαρισμένο Γιώργο Μουλιάτο, που σκόραρε με πλασέ από πλάγια θέση, ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Κώστα Ηλιόπουλου. Στο 59' ο δημιουργός έγινε σκόρερ, όταν ο γκολκίπερ Μαλίζογλου στην προσπάθειά του να γεμίσει, έστειλε την μπάλα σε πλάτη αντιπάλου και ο Ηλιόπουλος που παρακολούθησε τη φάση, πρόλαβε τους αμυντικούς και έκανε το 0-2. Το Διαβολίτσι έδωσε διαστάσεις στη νίκη στο 79' με τον Χαρλέπα, που υποδέχτηκε την μπάλα στην περιοχή και αφού απέφυγε τον Ζίτοβιτς, που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι, έκανε με σουτ το 0-3.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: Μαλίζογλου, Μπόκος (78' Ζίτοβιτς), Κατσιγιάννης (78' Βασίλας), Μυσιούδης, Σχισμένος, Γούλας, Μπότσαρης, Κραμπής,Παπαδόπουλος (69’ Α. Παπακίτσος), Αναστασιάδης (90' Αρτέμης ), Δ. Παπακίτσος.(90' Τσιώλας).
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Καπατσώρης, Θώδης, Βέλλης (83' Γκελκέρια ), Πιτσιλής, Καντούτσης, Μουλιάτος (83' Φασουλής ), Μπαλόπουλος, Μιχαλόπουλος (69’Χαρλέπας), Ηλιόπουλος, Στραβάκος, Γουέσλευ (53’Δημητρίου).