Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 11:02

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Κομβικό το ματς με Καλλιθέα

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Κομβικό το ματς με Καλλιθέα

Και τώρα η... Καλλιθέα. Η Καλαμάτα νίκησε την Κυριακή με ανατροπή (2-1) τον Παναθηναϊκό Β’ στον Ασπρόπυργο και περιμένει αύριο τους Αθηναίους στη Μεσσήνη (3.30 μ.μ.) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου στη Super League 2.

Ενα ματς κομβικό στη μάχη του τίτλου, που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 3.
Η “Μαύρη Θύελλα” με νίκη θα μείνει μόνη στη δεύτερη θέση (ισοβαθμεί με Καλλιθέα και Αιγάλεω) και παράλληλα θα μειώσει στον ένα βαθμό τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, που έχει δύο ματς περισσότερα. Με δεδομένο ότι ακολουθεί την Κυριακή νέο εντός έδρας ματς με τον Καραϊσκάκη, έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί στην δεύτερη θέση και να περιμένει το στραβοπάτημα του Λεβαδειακού ώστε να ανέβει στην κορυφή. Στην προσεχή αγωνιστική αναμετρώνται μεταξύ τους το Αιγάλεω με την Καλλιθέα, που σημαίνει ότι μία από τις δύο ομάδες ή και θα δύο, θα χάσουν έδαφος.

Περιμένουν κόσμο αύριο στη Μεσσήνη

Οπως και να ‘χει, η Καλαμάτα οφείλει να πάρει τα δύο σερί ματς στη Μεσσήνη και να αυξήσει τις πιθανότητες για τον τίτλο. Σε αυτή την προσπάθεια, ποντάρει και στην παρουσία του φίλαθλου κόσμου. Η διάθεση των εισιτηρίων για την Καλλιθέα ξεκίνησε από χθες και θα συνεχιστεί σήμερα (9 το πρωί με 4 το απόγευμα) στα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ την Τετάρτη οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται από το εκδοτήριο του γηπέδου. Στην Καλαμάτα περιμένουν πολύ κόσμο την Τετάρτη λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης, με την ΠΑΕ να σημειώνει ότι: “Για την προσέλευση των οπαδών μας στο γήπεδο της Μεσσήνης ισχύουν κανονικά όσα αναφέρονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού”.
Αγωνιστικά, ο Γιάννης Μπελά στα πλάνα που καταστρώνει υπολογίζει ξανά τον Μπακαγιόκο, που εξέτισε προχθές την ποινή του, αλλά είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Τάτου, που αποχώρησε τραυματίας πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο.